Produse
0

Descrierea produsului

Curata, hidrateaza** si protejeaza

Cu hydra-bleine®

100% biodegradabile, Toleranta ridicata

Hipoalergenice. Fara parabeni, Fara fenoexietanol

Puritate – Delicatete

Biolane: specialistul in igiena bebelusului

Hipoalergenice*** si testate sub control dermatologic, Servetelele groase Biolane H2O sunt ideale in orice ocazie pentru curatarea, hidratarea** si protejarea intr-un singur gest a pielii bebelusului. Fibrele lor sunt 100% biodegradabile.

Special formulate pentru schimbarea scutecului in cazul pielii sensibile, ele curata perfect si fara clatire zona scutecului, corpul si fata bebelusului. Cu ph fiziologic si fara alcool, Servetelele Biolane se utilizeaza in totala siguranta si pastreaza echilibrul natural cutanat.

Inovatia Biolane: Hydra-bleine®

Cu Hydra-bleine®, actiunea lipidelor si proteinelor de grau permite limitarea pierderii de apa (deshidratarea) si refacerea lipidelor epidermei. Rezultatul: epiderma bebelusului este hranita si protejata de uscare.

Delicat parfumate, ele lasa pielea bebelusului sanatoasa, supla si perfect protejata.

Mod de utilizare: La fiecare schimbare a scutecului si in orice moment al zilei. Nu se clatesc. In caz de iritatii si de inrosire, utilizati Crema pentru schimbarea scutecului de la Biolane Dermo-Paediatrics pentru repararea si calmarea eficienta a pielii din zona scutecului bebelusului.

Practice: sistem de distribuire unul cate unul. Resigilati dupa utilizare.

Toate produsele gamei Biolane au fost testate stiintific (control dermatologic, inocuitate) si sunt controlate in toate stadiile de fabricatie.

*Straturile superioare ale epidermei. **Fibrele din servetel. ***Formulate pentru a minimiza riscul de alergii.

Mod de pastrare: pastrati la temperatura camerei, nu expuneti la razele directe ale soarelui si nu congelati.

Fabricat in Franta.

Plata in rate fara dobanda prin