Descrierea produsului

Curata, hidrateaza* si protejeaza

Hipoalergenice, fara parabeni, fara fenoxietanol, fara parfum

Fibre biodegradabile

Biolane: specialistul in igiena bebelusului

Avand toleranta ridicata, Servetelele groase cu lapte de toaleta de la Biolane Sensitive au fost formulate special pentru curatarea, calmarea si protejarea intr-un singur gest a pielii celei mai sensibile a nou-nascutilor. Testate sub control dermatologic, hipoalergenice*** si formulate fara parfum, ele se utilizeaza in deplina siguranta si pastreaza echilibrul natural cutanat.

Formula lor, cu lapte de toaleta, ofera hidratare* de durata si lasa un film protector impotriva agresiunilor externe. Fibrele lor biodegradabile** si textura lor ultra-delicata si rezistenta garanteaza o curatare extrem de delicata.

Rezultatul: pielea bebelusului este sanatoasa, hidratata*, calmata si perfect protejata de iritatii.

Mod de utilizare: La fiecare schimbare de scutec si in orice moment al zilei. Nu se clatesc. Pot fi folosite pentru toaleta fetei si a mainilor. Practice, ambalajul garanteaza un sistem de distribuire unul cate unul. La prima utilizare, indepartati sigiliul, apoi inchideti bine capacul de plastic pentru a garanta conservarea produsului.

In caz de inrosire in zona scutecului, utilizati Liniment oleo-calcaros de la Biolane precum si Crema pentru schimbatul scutecului de la Biolane Dermo-paediatrics. Pentru a calma iritatiile severe, utilizati Pasta Eryderm® de la Biolane.

Toate produsele gamei Biolane au fost testate stiintific (control dermatologic, inocuitate) si sunt controlate in toate stadiile de fabricatie.

*Straturile superioare ale epidermei. **Fibrele din servetel. ***Formulate pentru a minimiza riscul de alergii.

Mod de pastrare: pastrati la temperatura camerei, nu expuneti la razele directe ale soarelui si nu congelati.

Fabricat in Franta.