Descrierea produsului

Produsele ECO by Naty au fost special gandite pentru confortul si sanatatea celor mici, dar si pentru a proteja mediul inconjurator. Filozofia brandului pune accent pe performanta si calitatea materialele folosite.
 
Servetele sunt fabricate din materiale naturale, regenerabile. Acestea nu contin compusi chimici, nu sunt tratate cu inalbitori, nu au parfum, acolool, coloranti, parabeni sau alte substante daunatoare.
 
Materiale ecologice si regenerabile
 
Servetele sunt produse din celuloza de lemn, vascoza din resurse naturale si extracte din plante, fiind in totalitate biodegradabile. Calitatea acesta a fost verificata si aprobata de FSC (Forest Stewardship Council) pentru explorarea responsabila a padurilor. Condusi de principiul ECO, cei de la Naty folosesc un ambalaj pe baza de calcar natural, pentru a nu dauna mediului inconjurator.
 
Extra moi si subtiri
 
Fiecare servetel umed Naty inseamna o atingere fina si placuta pentru bebelus. Servetele sunt foarte practice, fiind moi, dar si subtiri, pentru ca cel mic sa beneficieze de un plus de confort. Un singur servetel este suficient pentru o curatare buna, fara efort si fara iritatii.
 
Fara chimicale
 
Produsele ECO by Naty sunt prietenoase cu mediul si sanatoase pentru copii. Servetelele sunt realizate din materiale 100% naturale si au fost testate dermatologic. Sunt imbogatite cu extract de musetele, perfect pentru pielea sensibila a bebelusilor, ajutand la prevenirea iritatiilor. Sunt hipo-alergenice, nu contin clor, alcool, parfumuri sau coloranti artificiali.
 
Produsele Naty sunt premiate international