Descrierea produsului

Servetele umede fara parfum, fara alcool, parabeni, lanolina, SLS.

  • cu aloe vera organica
  • 99% ingrediente de origine naturala
  • PH echilibrat
  • netestat pe animale
  • aprobat dermatologic
  • biodegradabail

Suntem foarte atenti la ingredientele incluse in produsele noastre. Din acest motiv, nu veti gasi in ele parfum sau alte chimicale daunatoare. Produsele noastre nu sunt testate pe animale si au un PH bland, potrivit pielii.

Mai mult, 99 % din ingredientele folosite sunt de provenienta naturala si potrivite pentru vegani. Suntem de parere ca parintii au dreptul sa cunoasta toata informatia pe care le-o putem da, astfel ca nu veti gasi in produsele noastre o lista de ingrediente greu de pronuntat, incercam intotdeauna sa explicam functia si scopul fiecarui ingredient.

Servetele noastre sunt 100% biodegradabile si fara clor, fabricate din celuloza si cu ambalaj reciclabil, astfel incat poti fi sigura ca produsele noastre sunt blande cu pielea si prietenoase cu mediul.

Aloe Vera - un ingredient extraordinar cu propietati vindecatoare. Frunzele de aloe contin un gel cu actiune imediata asupra arsurilor si taieturilor superficiale. Gelul actioneaza ca un film protector si acelereaza procesul de vindecare. Este de asemenea un anestezic usor si ofera alinare in mancarimi. Reduce inflamatia si roseata. 

Apa purificata - suntem de parere ca este important sa filtram apa pentru a omori orice bacterie cu potential daunator.

Ingrediente: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Citrate. 

Cantitate: 56 buc