Descrierea produsului

Pielea bebelusului tau este atat de fina si delicata incat doresti sa folosesti doar cele mai bune ingrediente naturale pentru ingrijire si igiena.

Mommy Care foloseste doar materiale de cea mai buna calitate astfel garantand cele mai bune si sigure produse pentru tine si bebelusul tau.

Include:

  • 1 x detergent biberon si suzete,
  • 1 x sampon 200 ml,
  • sapun 200 ml,
  • 1 x crema galbenele impotriva iritatiilor scutec 60 ml,
  • 1 x ulei masaj bebelusi 100 ml
  • 1 x servetele umede 72 buc,

Detergent biberon si suzete netoxic, natural si ecologic pentru curatarea biberoanelor, suzetelor, pompelor de san si a altor ustensile destinate bebelusilor.

Formula noastra unica si sigura contine uleiuri naturale cu proprietati antiseptice, inclusiv portocala, lamaie, cuisoare si anason, precum si agenti de curatare care curata delicat, fara a lasa în urma vreun gust.

Sampon bebe a fost creat special pentru parul si scalpul sensibil al bebelusului. Imbogatit cu toate ingredientele naturale si certificate ca organice (galbenelele, aloe vera hraneste, jojoba, musetelul si lavanda) precum si cu agenti de curatare derivati din plante, acest sampon curata cu blandete, lasand parul moale si usor de pieptanat, fara a-l usca.

 

Sapun bebe este fabricat din extracte de plante, flori pe baza de apa si uleiuri, acest sapun este bogat in galbenele, levantica si musetel curate usor pielea in timp ce calmeaza si protejeaza impotriva uscaciuni.
Cu un miros usor de fructe si lavantica ofera un efect relaxat, calm atat pentru tine cat si pentru copilul tau, astfel incat sa puteti sa va bucurati impreuna in timpul baii.
Sapunul Mommy Care de baie cu galbenele nu contine SLS si este sufficient de delicat pentru a se utiliza zilinic de la nastere.

 

Crema galbenele impotriva iritatiilor scutec este creata din ingrediente complet naturale si certificate ca organice, precum galbenelele, aloe vera, musetelul, uleiul de masline si untul de cacao, aceasta crema blanda linisteste, calmeaza si ajuta la prevenirea inrosirii si iritatiilor cauzate de dermatita de scutec. Cu o textura usoara, non-grasa si cu un parfum slab, crema noastra cu galbenele impotriva iritatiilor de scutec este suficient de blanda incat sa poata fi aplicata la fiecare schimbare de scutec fara a astupa porii.

 

Uleiul de masaj bebelusi este obtinut dintr-un amestec de uleiuri naturale si organice, inclusiv ulei de migdale pentru a proteja impotriva uscarii, iar galbenelele si musetelul hranesc pielea si o inmoaie. Parfumul calmant al uleiului de lavanda va linisteste si relaxeaza atat pe tine, cat si pe bebelusul tau.

 

Servetele umede biodegradabile sunt obtinute din tesatura 100% naturala, fara fibre sintetice sunt create cu gandul la tine si la viitorul bebelusului tau. Cele mai iubite si mai versatile servetele ale noastre sunt bogate în rozmarin, galbenele, vitamina E si aloe vera care curata eficient fara a usca pielea.

 

Produsele Mommy Care nu contin parabeni, substante petrochimice, uleiuri minerale.