Descrierea produsului

Set 2 bare protectie pat casuta 200x90 cm Pinio Simple, alb

Siguranta copiilor pe durata somnului este esentiala, de aceea recomandam montarea unei bare de protectie potrivita patului juniorilor.

Setul 2 bare de protectie este compatibil cu urmatoarele paturi casuta din colectia Pinio Simple: 200x90 cm si 160x70 cm.Cele doua protectoare sunt realizate din lemn solid de pin.

Pinio creeaza mobilier multifunctional pentru copii. Patutul de bebelusi se transforma intr-un pat pentru juniori, sertarul pentru depozitare de sub pat devine suport de saltea, creand mai mult loc pentru musafiri, unitatea de infasat este detasabila, astfel incat comoda cu sertare poate fi folosita pana in adolescenta, practic posibilitatile de utilizare si reconvertire a mobilierului pentru copii Pinio sunt nelimitate. Produsele sunt fabricate din materiale sigure pentru sanatatea copiilor si a mediului inconjurator, precum lemnul obtinut direct din padurile poloneze, zona cu temperaturi scazute ce garanteaza calitatea si robustetea materialului. Mobilierul Pinio este caracterizat prin designul inedit si tehnologia de productie moderna. O gama larga de texturi si culori si mobilierul reconvertibil pun imaginatia copiilor la joaca: un pat se transforma intr-un castel fortificat, o cutie de jucarii devine o corabie de pirati, iar un dulap se transforma in casa pentru spiritele din padure.

Pinio produce mobilier de pin pentru copii inca din 1992. Calitatea produselor Pinio este recunoscuta si atestata international, numeroasele premii si mentiuni obtinute confirmand statutul special.

Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Set 2 bare protectie pat casuta 200x90 cm Pinio Simple alb

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra