Descrierea produsului

Set de geantă izotermică  și set de 2 recipiente din sticlă cu forma rotundă, cu supape etanșe și capacitate de 200 ml.Recipiente de sticlă pentru cele mai delicate alimente.

Acest set ecologic, ideal pentru depozitarea și transportul mâncării gătite la domiciliu, este alcătuit din 2 recipiente de sticlă de 200ml, un material rezistent și durabil, care este complet transparent și vă permite să vedeți perfect conținutul.

Gentuta de transport izoterma, inspirată de natură.

Pentru a transporta containerele confortabil peste tot, setul include o geantă izotermică, cu un interior izolat pentru a ajuta la menținerea unei alimente mai bune, realizată cu modele atractive inspirată in  natură, cu două modele care să satisfacă gusturile tuturor părinților.

Supapă de închidere ermetică.

Clemele de deschidere și închidere ermetic al capacului garantează cea mai bună conservare a alimentelor și evită scurgerile nedorite. În plus,garnitura de silicon permite păstrarea gustului și aromelor.

Cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, congelator și chiar un cuptor în siguranță

Mașină de spălat vase și congelator în condiții de siguranță. În plus, baza poate fi utilizată pentru a încălzi alimentele în microunde și chiar și în cuptor(fara capac), deoarece este rezistentă atât la temperaturi extreme, cât și la șocuri termice.

Usor de curatat.

Datorită suprafeței unice a sticlei, aceste recipiente sunt deosebit de ușor de curățat. Sigure și igienice.

Bisfenol A liber

100%  fără BPA.