Descrierea produsului

Recipientele cu capac HeroStorage va permit sa preparati masa de lapte praf a bebelusului dumneavoastra usor si total igienic atunci cand sunteti plecati de acasa. Ele se ataseaza prin insurubare in partea inferioara a biberoanelor HeroBottle conform imaginilor si video-ului atasat. Acasa, puteti folosi recipientul pentru stocarea laptelui matern sau formula, in congelator.

Cand cel mic creste puteti folosi HeroStorage pentru bucatele de fructe, legume, sau alte snacksuri preferate pe care le luati de obicei cu dumneavoastra in parc. 

HeroStorage sunt prevazute cu un sistem special anti scurgere, sunt realizate din polipropilena de cea mai buna calitate si silicon medical si nu contin chimicale sau substante toxice precum BPA, BPF, BPS, PVC, plumb, ftalati sau nitrozamine

In plus, recipientele pot fi folosite impreuna cu capacele speciale de crestere HeroSport si HeroSlippy si transformate in canute. 

Toate produsele Herobility sunt testate si repecta toate standardele europene de siguranta in vigoare:  EN 14350, EU 10/2011, US FDA CFR 21 177.1520, GB 4806.7-2016 si CA SOR/2011-17. 

Herobility este o companie suedeza ce s-a nascut din dorinta unor parinti de a le oferi copiilor lor cele mai sigure si mai placute produse din lume. Misiunea lor este de a oferi produse inovatoare pentru copii, care sa le faca viata mai usoara parintilor lor.

In plus, Herobility lupta pentru dreptul tuturor copiilor de a avea o copilarie sigura, fericita si lipsita de griji, donand echivalentul a 5 coroane suedeze fundatiei World Childhood Foundation, fondata in anul 1999 de catre Majestatea sa Regina Silvia a Suediei.

 

 

Set 2 recipiente stocare lapte HeroStorage 100 ml pentru biberoane Herobility bleu turcoaz

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra