Descrierea produsului

Suzeta HeroPacifier de la Herobility are un design inovator care reduce riscul  deplasarii dintilor bebelusului fiind un produs extra sigur pentru dintii si gingiile celui mic.

Scutul ergonomic este prevazut cu margini moi care sunt blande cu pielea delicata a bebelusilor si functioneaza si ca inel de dentitie. Suzeta este invelita intr-o protectie speciala ce o fereste de murdarie si praf. Protectia poate fi folosita si pentru a steriliza suzeta in cuptorul cu microunde, daca o umpleti cu apa in prealabil. Video-ul atasat va prezinta pasii de urmat pentru o sterilizare optima. 

Ce face suzeta HeroPacifier perfecta pentru bebelusul dumneavoastra?

In primul rand varful tetinei, componenta inovatoare in curs de brevetare, care este ultra subtire si are o forma corect anatomica pentru a reduce riscul deplasarii dintilor bebelusului.

Datorita design-ului simetric, suzeta este mereu in pozitie corecta, niciodata cu susul in jos.

In plus, marginile moi si gaurile laterale largi care permit fluxul continuu de aer metin pielea bebelusului uscata si previn iritatiile si inrosirea locala. 

Protectia versatila a suzetei o mentine curata atunci cand o transportati intr-un buzunar sau o geanta, si ajuta la sterilizarea in cuptorul cu microunde. 

HeroPacifier se poate steriliza in masina de spalat, prin fierbere pe aragaz sau in cuptorul cu microunde, folosind protectia inclusa. 

Suzeta este realizata din polipropilena de cea mai buna calitate si silicon medical si nu contine chimicale sau substante toxice precum BPA, BPF, BPS, PVC, plumb, ftalati sau nitrozamine . Toate produsele Herobility sunt testate si repecta toate standardele europene de siguranta in vigoare: EN 14350, EU 10/2011, US FDA CFR 21 177.1520, GB 4806.7-2016 si CA SOR/2011-17.

 

Herobility este o companie suedeza ce s-a nascut din dorinta unor parinti de a le oferi copiilor lor cele mai sigure si mai placute produse din lume. Misiunea lor este de a oferi produse inovatoare pentru copii, care sa le faca viata mai usoara parintilor lor.

In plus, Herobility lupta pentru dreptul tuturor copiilor de a avea o copilarie sigura, fericita si lipsita de griji, donand echivalentul a 5 coroane suedeze din valoarea fiecarui biberon HeroBottle vandut, fundatiei World Childhood Foundation, fondata in anul 1999 de catre Majestatea sa Regina Silvia a Suediei.

Varsta: 6 luni + 

Compozitie: Silicon medical, Polipropilena BPA, BPS, BPF Free

Set 2 suzete bebelusi HeroPacifier 6 luni+ bleu turcoaz

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra