Descrierea produsului

Set 2 tacamuri ergonomice Herobility HeroEco +6 luni roz

Sa-l inveti pe bebe sa manance tocmai a devenit mai usor si distractiv!

Setul de tacamuri HeroEcoCutlery Baby il ajuta pe copilul vostru sa se hraneasca si sa-si dezvolte noi abilitati. Acestea sunt ergonomice, modelate pentru mainile bebelusului, dotate cu un orificiu ce ofera o mai buna aderenta. Mai mult, terminatia tacamurilor este delicata cu gingiile si gura bebelusului.

Setul contine o furculita si o lingura.

Va recomandam sa nu fierbeti setul de tacamuri deoarece aceasta actiune contribuie la deformarea si deteriorarea materialului eco din care este realizat.

Herobility este o companie suedeza ce s-a nascut din dorinta unor parinti de a le oferi copiilor lor cele mai sigure si mai placute produse din lume. Misiunea lor este de a oferi produse inovatoare pentru copii, care sa le faca viata mai usoara parintilor lor.

In plus, Herobility lupta pentru dreptul tuturor copiilor de a avea o copilarie sigura, fericita si lipsita de griji, donand echivalentul a 5 coroane suedeze din valoarea fiecarui biberon HeroBottle vandut, fundatiei World Childhood Foundation, fondata in anul 1999 de catre Majestatea sa Regina Silvia a Suediei.