Descrierea produsului

Tetinele Twistshake au o forma anatomica, asemanatoare cu sanul mamei, astfel tranzitia de la alaptare la hranirea copilului cu biberonul este cât mai lina si mai sigura.
Vârful este flexibil, iar sistemul anticolici ajuta copilul sa se hraneasca usor, prevenind colicile, tetina oferind un flux uniform.

Pentru a asigura o buna igiena, tetinele ar trebui sterilizate inainte de prima utilizare.

Curatati produsul dupa fiecare utilizare, tetina se poate curata si in masina de spalat vase. Verificati in mod regulat gradul de uzura al tetinei trangand-o in diferite directii si incetati folosirea acesteia daca observati urme de crapaturi sau muscaturi. Daca lichidul se incalzeste in biberon, scoateti mai intai tetina si capacul. Folosirea cuptorului cu microunde la incalzirea lichidelor poate conduce la temperaturi locale inalte asa ca verificati mereu temperatura si amestecati inainte sa hraniti copilul.

Producatorul si importatorul produsului recomanda schimbarea tetinei dupa 2 luni de utilizare. Tetina nu trebuie folosita ca si suzeta. Folosirea indelungata a tetinei poate duce la caderea dintilor.

Folositi tetinele Twistshake doar cu biberoane Twistshake.

Nu lasati produsele in razele directe ale soarelui. Nu ii permiteti copilului sa se joace cu elementele marunte ale biberonului sau sa se plimbe in timp ce este hranit. Produsul trebuie folosit doar in prezenta si sub supravegherea unui adult.

Tetinele sunt produse din silicon fara BPA.

Intreaga gama de produse Twistshake este produsa in conformitate cu standardul EN-14350.