Descrierea produsului

Set 3 batiste Jollein Dots 31x31cm roz

Atunci cand bebe face baie, toate accesoriile si textilele sunt in prim-plan. Acestea trebuie sa fie sigure si cu tesaturi fine pentru pielea delicata a celor mici. 

Scutecele pentru bebelusi au multiple intrebuintari si sunt un adevarat ajutor. Din bumbac organic, scutecele sunt sigure pentru bebelus si pot fi folosite atunci cand bebe face baie, doarme, calatoreste sau mananca. 

Jollein este un brand olandez infiintat inca din anul 1973, cu o impresionanta gama de accesorii textile pentru copii. Designerii lanseaza in fiecare an colectii noi inspirandu-se din tendinte actuale: culori, imprimeuri si materiale, o caracteristica principala a tuturor articolelor fiind functionalitatea.

Batistele sunt un accesoriu esential dupa baia copilului. Batistele cu care poate fi stearsa pielea copilului sunt delicate si ii protejezea pielea si absorb rapid si in totalitate umezeala. Cu un colorit special in culori de corai, gri si verde si cu diferite imprimeuri, aceste batiste sunt de nelipsit si sunt confectionate din materiale antialergice.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!