Descrierea produsului

Fie ca doriti sa depozitati mancarea proaspat pregatita pentru ziua ce vine fie ca plecati la plimbare in aer liber si aveti nevoie de unul sau mai multe recipiente pentru gustarile copilului dvs. puteti opta sa aveti la indemana setul de trei cutii de gustari de dimensiuni diferite.

Acestea fac posibila ambalarea a tot ceea ce este important in geanta copilului dvs. in timp ce economisiti spatiu.

Daca astazi micutul dvs. are nevoie doar de o gustare - luati doar o cutie; daca maine trebuie sa fie un pranz complet - completeaza-le pe toate!

Pot fi foarte usor depozitate una intr-alta si deschise cu mare usurinta.

Designul albastru / portocaliu cu vulpea draguta completeaza un set de articole de masa iar la pique nique se potriveste chiar si o sticla de bautura potrivita.

Copii au dreptul la un design deosebit!

Cutiile sunt produse din 100% Polypropylena fara BPA un material durabil care mentine alimentele in conditii de siguranta optima.

Acesta poate fi în siguranta curatat la masina de spalat vase supravietuind chiar si unui tratament de temperatura ridicata.

Atentie! A nu se folosi la cuptorul cu microunde!

Produsele Sigikid sunt certificate conform celor mai inalte standarde europene in ceea ce priveste siguranta muncii si a mediului rezistenta si durabilitatea produselor.

Atunci cand daruiti produse Sigikid este important sa stiti ca aceastea sunt fabricate cu responsabilitate fata de planeta noastra pentru a o pastra cat mai curata pentru generatiile viitoare.