Descrierea produsului

Set 3 linguri ergonomice, Herobility HeroEco, +4 luni, gri

Setul cu 3 linguri ergonomice Herobility HeroEco este un must-have pentru parintii care doresc sa investeasca in dezvoltarea armonioasa a copiilor, gratie designului unic al tacamurilor.

Forma lingurii este perfecta pentru scoate usor mancarea din castron. Manerul lung si carligul subtire din capatul acestuia sta intr-un echilibru perfect in mana ta, in timp ce varful delicat si subtire al lingurii are dimensiunile exacte ale gurii copilului.

Pachetul contine 3 linguri.

Gratie materialului pe baza de plante din care sunt realizate lingurile, acestea devin cea mai buna optiunea pentru copilul vostru si pentru mediul inconjurator.

Herobility este o companie suedeza ce s-a nascut din dorinta unor parinti de a le oferi copiilor lor cele mai sigure si mai placute produse din lume. Misiunea lor este de a oferi produse inovatoare pentru copii, care sa le faca viata mai usoara parintilor lor.

In plus, Herobility lupta pentru dreptul tuturor copiilor de a avea o copilarie sigura, fericita si lipsita de griji, donand echivalentul a 5 coroane suedeze din valoarea fiecarui biberon HeroBottle vandut, fundatiei World Childhood Foundation, fondata in anul 1999 de catre Majestatea sa Regina Silvia a Suediei.