Descrierea produsului

Set 3 scutece hidrofile, Nobodinoz, 70x70cm, roz

Atunci cand bebe face baie, toate accesoriile si textilele sunt in prim-plan. Acestea trebuie sa fie sigure si cu tesaturi fine pentru pielea delicata a celor mici. Colectia cuprinde o multime de articole potrivite pentru cei mici. De la textile si pana la cadite de baie, toate produsele sunt atent selectate pentru copii.

Scutecele pentru bebelusi au multiple intrebuintari si sunt un adevarat ajutor. Din bumbac organic, scutecele sunt sigure pentru bebelus si pot fi folosite atunci cand bebe face baie, doarme, calatoreste sau mananca. Disponibile in nenumarate culori si imprimeuri, in diverse dimensiuni, am selectat o gama larga de produse din care puteti alege.

Nobodinoz este un brand francez si spaniol pentru bebelusi, copii si adulti, fondat de Murielle si Roman Bressan in 2012. Produsele Nobodinoz se remarca prin design original si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Materialele sunt create in Barcelona exclusiv pentru Nobodinoz, procesele fiind unele ecologice si sustenabile.

Setul de 3 scutece are un ambalaj simpatic, ideal ca si cadou pentru bebelus.

> Muselina din bumbac organic.

> Dimensiune: 70 x 70 cm.

> Bumbac Organic originar din SUA si certificat GOTS - Clasa I OEKO-TEX - Sigur pentru piele bebelusului - Sigur pentru planeta.

> Fabricat in Barcelona de catre Nobodinoz.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!