Descrierea produsului

Zornaitoarele sunt jucariile preferate ale bebelusilor insa ele zboara mai repede decat si-ar dori bebelusul sa se joace cu ele.

De aici nevoia parintilor de a gasi o metoda sa fixeze jucariile pentru ca bebelusul sa se bucure de ele exact cat isi doreste.

Jucariile bebelusului sunte deseori dezinfectate si de acees sunt apreciate de parinti cele care ofera solutii pentru a fi folosite mai mult timp intr-un mod sigur pana a ajunge pe jos si din nou la nevoia de a le curata.

Zornaitoarele cu ventuze se pot usor lipi si pe scaunul de masa a copilului sau pe jos pentru a-l tine pe cel mic cat mai mult ocupat. Zornaitoarele cu ventuze sunt usor de dezinfectat si si mai usor de pastrat curate.

Zornaitoarele de la HAPE fac un zgomot usor cand sunt scuturate si contin zone de silicon ce pot fi folosite ca jucarie de dentitie de bebe.

Zornaitoarele cu ventuze pot fi folosite cu succes de bebelusi de 6 luni si mai mari.

Jucariile sunt realizate din lemn, folosind materiale ecologice, vopsite in culori atragatoare cu vopsele nontoxice, care depasesc cele mai inalte si stricte standarde internationale de siguranta si calitate, precum EN71, ISO9001, ASTM

F963 si altele. De multi ani, Hape a creat jucarii fantastice, de inalta calitate, folosind materiale ecologice si durabile, fiecare produs fiind atent proiectat pentru a stimula abilitatile senzoriale, fizice si emotionale.

Set 3 zornaitoare muzicale cu ventuze Hape

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra