Descrierea produsului

Minge de tenis de masa ELITE 1 * din plastic pentru jocuri avansate de agrement si antrenament intensiv. 3 bile albe intr-o cutie. Din iulie 2014, bilele clasice de celuloid au fost inlocuite cu noile bile de plastic la turneele ITTF si apoi treptat in majoritatea ligilor de rang inalt. Bilele din plastic sunt mai ecologice pentru a fi fabricate cu proprietati de joc comparabile. In mod implicit, acestea se disting de bilele conventionale de celuloid prin amprenta ,,40+".

De altfel, productia de mingi de tenis de masa a lui Schildkrot se intoarce mult. Asa-numita metoda de presare a suflarii a fost dezvoltata de Schildkrot in Mannheim inca din 1896, iar bilele sunt facute si astazi. Nicio alta marca nu este la fel de conectata la mingea de tenis de masa ca Schildkrot. Donic se bucura de o reputatie excelenta la nivel mondial pe segmentul competitiei de tenis de masa si este furnizorul a numerosi jucatori de renume de renume. Brandul traditional german Schildkrot a fost infiintat pe piata de peste 100 de ani si este considerat inventatorul mingii de tenis de masa. Astazi, Donic-Schildkrot este liderul incontestabil al pietei in domeniul tenisului de masa in Europa Centrala. Productia are loc in fabrica Schildkrot certificata BSCI din China, conform celor mai inalte standarde sociale.

Donic se bucura de o reputatie excelenta in intreaga lume pe segmentul competitiei de tenis de masa si este furnizorul a numerosi jucatori de renume. Brandul traditional german Schildkrot a fost infiintat pe piata de peste 100 de ani si este considerat inventatorul mingii de tenis de masa. Astazi, Donic-Schildkrot este liderul incontestabil al pietei in domeniul tenisului de masa in Europa Centrala. Productia are loc in fabrica Schildkrot certificata BSCI din China, conform celor mai inalte standarde sociale.

SPECIFICATII:

  • Diametru: 40 mm
  • Continut: 6 bucati intr-o cutie ( 3 x alb ; 3 x portocaliu
  • Poly 40 + = non celuloza
  • Dimensiune produs amabalat: 19 cm x 11 cm x 4.5 cm ( L x l x H )
  • Greutate neta produs: 18 gr
  • Greutate bruta produs:  29 gr
  • Cod EAN 4000885085112

Set 6 mingii tenis de masa Donic Elite 1

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra