Descrierea produsului

Set 6 text markere Gorjuss Fiesta 

Colectia ta de papetarie va arata completa cu acest set de markere Gorjuss Fiesta.

  • Colectia vine cu 6 palete de culori diferite: Oops a Daisy, Bee Loved, Tall Tails, Northern Light, Thumbelina si Bubble Fairy – acest set de markere este potrivit pentru a da o nota de culoare caietelor tale.
  • Markerele au doua capete de scriere in culori diferite, iar culoarea notitelor tale se va modifica atunci cand vei scrie cu un capat al markerului peste celalalt.
  • Sunt prezentate intr-o cutie atractiva cu dungi si buline mici si va fi sigur cel mai dragut instrument de scris pentru scoala, facultate sau la munca.
  • Dimensiuni: 1x9x20 cm

Atentionare!

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Set 6 text markere Gorjuss Fiesta

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra