Descrierea produsului

216 PIESE - setul contine un numar mare si practic de bile realizate din magneti puternici cu un diametru de 5mm, care va ofera ore de distractie;

JOC CREATIV - jocul cu bile antreneaza ambele emisfere ale creierului, ne dezvolta creativitatea, imaginatia si capacitatea de a crea structuri, un camp magnetic puternic permite crearea unor forme geometrice si spatiale incredibile.

CUTIE METALICA - Setul este ambalat intr-o cutie de metal umpluta cu spuma moale. Acest lucru usureaza stocarea produsului si este grozav pentru un cadou.

SPECIFICATII

diametru: 5mm

dimensiunile ambalajului (lungime / latime / inaltime): 7/7 / 4.5cm

greutate: 0,14 kg

Setul contine 216 bile. O cantitate atat de mare permite utilizarea lor practica si, de asemenea, garanteaza multe ore de distractie. Bilele perfecte, nichelate, cu diametrul de 5 mm, sunt magneti foarte puternici antreneaza ambele emisfere ale creierului, ne dezvolta creativitatea, imaginatia si capacitatea de a crea structuri.

Campul magnetic extrem de puternic permite crearea unor forme geometrice incredibile. Interesant este ca o bila poate ridica cu usurinta cele 215 bile ramase, ceea ce face ca puzzle-ul sa fie si mai atractiv!

Setul este usor si mic, ambalat intr-o cutie metalica estetica, rotunda, cu un capac detasabil.

Set bile magnetice antistres 5 mm 216 piese Iso Trade roz

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra