Descrierea produsului

Un set elegant, special creat pentru pastrarea celor mai dragi suveniruri din primele luni de viata ale micutilor! Rama alba cu spatiu pentru fotografie si amprente manuta si/sau piciorus, alaturi de cutia pentru pastrarea amintirilor pot fi un excelent cadou pe care il puteti darui la nasterea, aniversarea sau botezul bebelusului. 

Tot ce este nevoie pentru realizarea mulajului este inclus in pachet (pungutele cu material, rama alba, roller si instructiuni). Plicurile pentru pastrarea primei suvite si a primului dintisor sunt, de asemenea, incluse.

Caracteristici:

  • sigur pentru bebelus, natural si prietenos cu pielea celor mici.

  • usor de realizat - nu sunt necesare alte materiale, totul este inclus in pachet.

  • rapid - amprenta se poate realiza in cateva minute (in afara de timpul necesar pentru uscare).

Atentie:

  • produsul nu este o jucarie. Se utilizeaza doar de catre adulti.

  • indepartati toate ambalajele si nu le lasati in preajma bebelusului.

  • spalati bine manuta sau piciorusul bebelusului dupa folosirea materialului pentru amprentare.

Dimensiunile cutiei sunt de 24.5 x 24.5 x 5.2 centimetri, iar rama are dimensiunea de 51 x 21.5 centimetri. Fotografia trebuia sa aiba dimensiunea de 13 x 18 centimetri. Cutia este fabricata din carton dur. Plicul pentru suvita are aproximativ 6 x 6 x 2 centimetri, iar cel de dintisor de aproximativ 5 x 5 x 1 centimetri. Compartimentarea se realizeaza cu ajutorul celor 3 despartitoare incluse in  colet. 

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Componentele din cutia cu amintiri (sosetele, suzeta, etc) nu sunt incluse in pachet!