Descrierea produsului

Contine: biberon 50 ml; perie; pieptene; suzeta; biberon de medicamente; unghiera; forfecuta.
Biberon: Spalati-va întotdeauna mâinile înainte de hranirea copilului sau a prepararii hranei. Spalati biberonul imediat dupa folosire. Pastrati tetina în recipiente acoperite si ferita de umezeala. Preparati hrana conform instructiunilor producatorului. Folositi apa proaspata fiarta si racita. Cariile dentare la copii pot aparea si când folositi lichide neândulcite. Aceasta se poate întâmpla în cazul în care biberonul este folosit pe perioade îndelungate în timpul zilei dar mai ales în timpul noptii când secretia de saliva este redusa. Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anti-curgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui în functie de ritmul de supt al bebelusului. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati zilnic tetina, testând rezistenta prin întindere, în special dupa aparitia dintilor la copii. Aruncati produsul în caz de slabiciune, deteriorare sau perforare. Înainte de sterilizare spalati biberonul, tetina si celelalte componente în apa calda amestecata cu detergent apoi clatiti în apa curata. Se recomanda sterilizarea folosind un sterilizator electric cu aburi sau un sterilizator pentru microunde sau în solutie sterilizatoare. Nu sterilizati biberonul direct în cuptorul cu microunde ci numai în sterilizatorul pentru microunde. Înainte de prima utilizare introduceti biberonul si restul componentelor în apa clocotita pentru 5 minute. Nu se recomanda sterilizarea repetata în apa, poate afecta transparenta biberonului. Nu expuneti tetina direct la soare sau la o sursa de caldura. Nu lasati tetina mai mult decat e recomandat în solutia sterilizatoare, pentru a nu o deprecia. Nu puneti tetina în contact direct cu substante dulci (sirop,miere,gem) pentru a proteja dintii copilului de carii si tetina de eventuale stricaciuni. Nu folositi tetina ca suzeta sau jucarie de dentitie. Nu pregatiti hrana din biberon la aparatul cu microunde! Se poate folosi aparatul cu microunde doar pentru încalzirea continutului biberonului si numai pentru perioade scurte de timp. Înainte de introducerea în aparatul cu microunde întotdeauna se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon. Supraincalzirea hranei în aparatul cu microunde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fierbinti ale lichidului înainte de a hrani copilul agitati biberonul pentru a egala temperatura  lichidului. Verificati întotdeauna temperatura  alimentelor înainte de hranire. Nu tineti componentele biberonului în vecinatatea copilului. A se folosi NUMAI sub supravegherea unui adult.
Perie de par si pieptene: Facute special pentru a va usura pieptanarea copilului dumneavoastra. Dintii pieptenului sunt moi pentru a aluneca mai bine prin parul copilului.
Instructiuni de folosire: Spalati-l cu apa calduta si sapun moale sau sampon de copii dupa care scuturati-l bine. Produsul se foloseste NUMAI de catre adulti si va fi tinut departe de copii!
Suzeta: Creata pentru confortul copilului. Cu tetina igienica de silicon. Instructiuni de folosire: Verificati suzeta imediat dupa fiecare folosire. Spalati-o cu apa calda si detergent sau dezinfectati-o cu solutie sterilizatoare sau în masina de spalat vase pe raftul de sus. Nu încercati sa o desfaceti! Pastrati-o în locuri ferite de umezeala si acoperite. Nu o spalati cu detergenti sau solventi chimici puternici. Verificati tetina înainte de fiecare folosire în special dupa ce copilul are dinti. Trageti de tetina în toate directiile si la cel mai mic semn de slabiciune aruncati-o. Nu atasati de suzeta panglici sau snururi deoarece ar putea sufoca bebelusul. Nu puneti suzeta în contact cu dulciuri sau medicamente aceasta  poate duce la carii dentare.  Nu lasati suzeta în lumina directa a soarelui sau în apropierea surselor de caldura si nu lasati suzeta în solutie sterilizatoare mai mult decât este recomandat deoarece asta ar putea duce la slabirea suzetei. Înainte de prima folosire fierbeti suzeta în apa clocotita timp de 5 minute apoi stoarceti-o bine pentru îndepartarea în întregime a apei. Acestea trebuie facute din motive de igiena. Curatati suzeta dupa fiecare folosire. Înlocuiti suzeta lunar sau la maxim doua luni din motive de igiena si siguranta. Daca suzeta este mestecata de copil nu va panicati sunt special concepute sa nu poata fi înghitita si sa se poata corecta rapid o astfel de situatie. Îndepartati suzeta cu grija si atentie. Pastrati capacul suzetei departe de vecinatatea copilului.
Biberonul de medicatie: Înainte de fiecare folosire desfaceti-l si sterilizati-l prin fierbere în apa clocotita sau la sterilizator. Biberon pentru administrarea de medicamente este recomandat înca de la nastere. Acest biberon este un produs inovator, foarte usor de umplut si curatat. Este în forma de suzeta si îl face usor de acceptat de copil. Nu este o suzeta în consecinta nu îl folositi ca atare! Pentru folosire umpleti biberonul cu medicament pâna la nivelul dorit. Atasati apoi tetina si îl puteti folosi ca pe un biberon normal. Capacitate: 16 ml.
Unghiera: Unghiera cu margini rotunjite adaptata unghiilor delicate ale bebelusului.
Forfecuta. Forfecuta pentru îngrijirea pielii si a unghiilor delicate ale bebelusilor. Cu margine de taiere fina. Cu vârfuri rotunde.
Standard conform EN 14350; Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol - BPA Free