Descrierea produsului

Pachetul contine:

-          Carucior Evostar 1 (format din cadru +1 scaun sport);

-          Scoica auto Evoluna (care are functia de inclinare a spatarului);

-          Baza i-Size;

-          Adaptori pentru fixarea scoicii auto pe cadrul caruciorului.

 

Evostar 1 este potrivit pentru varsta: 6 luni – 4 ani (9 – 25 kg)

Caruciorul Evostar 1 este un carucior versatil, special creat pentru nevoile familiilor moderne. In combinatie cu scoica auto Kiddy Evoluna, acest carucior sport se transforma intr-un sistem perfect pentru transportul copilasului de la nastere, scaunul auto fiind o alternativa practica la folosirea landoului, nefiind necesara achizitia acestuia.

Evostar 1 isi poate mari capacitatea de transport, oferind o solutie inovativa pentru transportul a 2 copii. Scaunele sport se pot combina in functie de nevoile familei (pentru gemeni sau pentru copii cu varste diferite), economisind mult spatiu prin utilizarea unui singur cadru de carucior.

Caruciorul se pliaza usor datorita mecanismului inovativ. Odata pliat, cadrul caruciorului este compact si sta singur pe verticala, fiind usor de depozitat.

Manerul ergonomic este fabricat din piele ecologica si are 5 pozitii diferite de reglare pe inaltime.

Mecanismul de pliere se initializeaza prin  intoarcerea manerului spre-n jos. Tragand si de manerul localizat la cosul de cumparaturi, caruciorul se va plia compact si se va putea depozita pe verticala.

Scaunul-sport se poate utiliza cu fata sau cu spatele catre directia de mers. Inclinarea spatarului se poate face cu o singura mana, in 3 pozitii. Suportul de picioare are 4 pozitii de reglare.

Capotina este generoasa si protejeaza perfect de copilasul de razele soarelui,  avand 3 pozitii de ajustare.

In functie de marimea copilului, sistemul de centuri se regleaza in 3 pozitii de inaltime. Sistemul de centuri este prevazut cu pernute moi pentru zonele sensibile. Acestea se pot spala la 30°C.

Cosul de cumparaturi este usor accesibil din toate laturile, indiferent de directia in care este asezat scaunul sport. Buzunarul din spatele scaunului ofera spatiu extra cu acces rapid. Copiii isi pot depozita diverse lucruri intr-un compartiment mic sub suportul de picioare.

Rotile caruciorului sunt durabile, fiind fabricate din poliuretan prin tehnologia „Tru-Ride”. Toate rotile au suspensii, iar cele frontale sunt pivotante, ceea ce il face usor de manevrat pe orice suprafata. Rotile sunt mai robuste decat alte roti standard si se tocesc greu. Nu trebuie umflate si nu se pot intepa.

Caruciorul este fabricat conform standardelor EN 1888 si ASTM F833

 

Greutate scaun sport 3,7 kg

Greutate cadru 9,7 kg

 

Dimensiuni exterioare carucior: H 98 cm (cu manerul parental in cea mai joasa pozitie)

                                                       H 110 cm (cu manerul parental in cea mai inalta pozitie)

        Latime  42 cm (masurat la rotile frontale)

                                                       Latime 59 cm (masurat la rotile din spate)

        Lungime: - 85 cm (cu manerul parental in cea mai joasa pozitie)

                                                           96 cm (cu manerul parental in cea mai inalta pozitie)

 

 

Dimensiuni exterioare carucior pliat (fara scaunul sport atasat):

Inaltime 34 cm

Latime 59 cm

Adancime 68 cm

 

Diametru roti frontale:  17.5 cm

Latime roti frontale: 4 cm

Diametru roti spate: 26 cm

Latime roti spate: 5 cm

 

Informatii scoica auto Evoluna i-Size:

Evoluna i-Size este unicul scaun auto pentru Grupa 0 cu functia de intindere a spatarului, care se poate folosi atat in autovehicul cat si in afara acestuia.

Aceasta tehnologie testata si patentata de catre Kiddy este de un mare ajutor pentru nou-nascuti si prematuri.

Scaunul auto Evoluna i-Size intruneste normele ECE-R44/04.

Se poate utiliza de la varsta de 0 luni pana la 15 luni.

Greutatea maxima admisa este de 13 kg.

 

Functia de intindere a spatarului cat mai aproape de orizontala

Scaunul auto Evoluna i-Size atinge un nou nivel de siguranta si confort in acest domeniu. Aceasta noua tehnologie patentata de catre Kiddy a fost dezvoltata special pentru nevoile nou-nascutilor.

Functia acestui scaun auto de a oferi o pozitie orizontala pentru un nou-nascuti si prematuri, precum si spatiul foarte generos din interior pentru cand bebe creste, face din  Evoluna i-Size  scaunul auto ideal.

Protectia laterala anti-impact, precum si baza Kiddy Isofix 2 pe care se ataseaza scoica auto printr-un singur click, fac din Evoluna i-Size cel mai sigur scaun auto din lume.

 

Premii si siguranta:

Evoluna i-Size a fost testat de catre Stiftung Warentest si ADAC, fiind singurul scaun auto care a obtinut calificativul „Very Good” (1,5) din cele 26 de modele testate. Evoluna i-Size intruneste cele mai stricte si noi standarde de sigurante ECE-R129 (i-Size), fiind testat in mod intensiv in impactul frontal, lateral si cel din spate, de asemena in situatii in care masina se rostogoleste.

Din cauza faptului ca muschii gatului bebelusului nu sunt dezvoltati complet, capul poate cadea spre in fata in timpul somnului, ceea ce poate duce la probleme de respiratie si un potential aport scazut de oxigen. Acest lucru se poate preveni prin utilizarea unui spatar cat mai nivelat. Evoluna i-Size este singura scoica auto care poate folosi aceasta functie si in masina (nu doar pe sasiul unui carucior). Pentru a intinde spatarul scaunului trebuie sa va asigurati ca aveti destul spatiu - 79 de cm. Prin lasarea pe spate a manerului de transport se actioneaza cadrul rabatabil al spatarului, nivelandu-l. De asemenea, cadrul rabatil absoarbe energia formata in timpul unui accident sau socurile formate pe un drum accidentat, protejand coloana sensibila a bebelusului. Medicii pediatrii si moasele recomanda pozitia orizontala, in special la calatorii mai lungi, deoarece aceasta pozitie ergonomica este cea mai potrivita pentru coloana bebelusilor.

Utilizarea pe cadrul caruciorului:

Kiddy va ofera posibilitatea de a adapta aceasta scoica auto pe un cadru de carucior, astfel nefiind necesara cumpararea unui landou.

Evoluna i-Size formeaza impreuna cu sasiurile Kiddy sisteme perfecte pentru transportul copilasului, reprezentand o alternativa practica.

 

Protectie maxima in cazul unui impact lateral

In peretii scoicii auto a fost introdus un strat absorbant al socului format in cazul unui impact lateral. In combinatie cu protectiile laterale fixe (fabricate din EPO- poliolefin axpandat), scoica auto absoarbe fortele formate in timpul coliziunilor laterale, inainte ca acestea sa ajunga la zonele sensibile ale bebelusului.

Scaunul auto Evoluna i-Size se fixeaza in autovehicul in combinatie cu baza Isofix Kiddy 2. Cu un singur click scaunul auto este atasat de baza; indicatorii verzi arata daca scaunul auto este fixat corect.

Acest scaun este construit foarte ergonomic si are un spatiu generos pentru copilas. Vine cu o pernuta si salteluta reductoare pentru nou-nascut. Sistemul in 5 puncte al scaunului auto este ajustabil, in functie de marimea copilasului. Interiorul scoicii este foarte spatios.

Capotina este foarte generoasa, aparand copilul de soare si praf.

Scaunul este captusit cu saltelute si huse moi, care se pot scoate usor pentru a putea fi spalate la 30C.

 

Greutate scaun auto Evoluna: 4.9 kg

Greutate baza Isofix 2: 6 kg

 

Dimensiuni exterioare scaun auto Evoluna: Inaltime  - 60 cm (in pozitia standard)

                                                                                          - 39 cm (in pozitia inclinata)

                                                                           Latime    - 44 cm

                                                                          Adancime - 68 cm (in pozitia standard)                        

                                                                                          - 79 cm (in pozitia inclinata)

Dimensiuni interioare: Lungime spatar 52 cm

                                       Lungime sezut 33 cm

                                       Latime zona umerilor 27 cm
                                       Latime zona soldurilor 26 cm

Unghi inclinare maxima scaun auto: 130°

 

Dimensiuni exterioare baza Isofix 2:

Inaltime18 cm

Latime 31 cm

Adancime 68 cm