Descrierea produsului

Setul sic, Miami 4S, este disponibil in combinatii de doua culori moderne si in negru sofisticat. Landoul, scaunul auto si caruciorul sport satisface toate nevoile copilului, de la nastere pana la varsta de gradinita. 

Rotile din fata blocabile, ce se pot roti 360°, face Setul Miami 4S deosebit de manevrabil ca sa fie cat mai placut de folosit pe toate terenurile, datorita, in parte, suspensiilor. 

Utilizati landoul confortabil pentru a transforma Miami 4S intr-un carucior in care copilasul va fi in siguranta de la bun inceput. Folosind Sistemul Easy-Fix, landoul poate fi montat repede si cu usurinta pe adaptorii ce sunt integrati in cadru. 

Scaunul auto Zero Plus Comfort 0+ poate fi folosit, de asemenea, de la nastere. Sistemul inovator pentru protectie la impact lateral cu absorbtie a socurilor, utilizarea patentata a spumei de memorie PU si centurile cu prindere in 3 puncte garanteaza o siguranta optima in fiecare drum. Combinati scaunul auto si cadrul pentru a forma sistemul practic Shop'n Drive pentru turele de cumparaturi. In acest fel, puteti lasa bebelusul sa doarma in continuare cand doriti sa scoateti scaunul auto din masina.

Cand bebelusul creste, folositi Miami 4S ca un carucior sport. Copilul dvs poate calatorii in confort pe sezutul larg si confortabil. Spatarul poate fi reglat pana ajunge la pozitia de somn si suportul pentru picioare este multi-reglabila. Copertina extensibila ofera protectie impotriva soarelui, a vantului si a ploii. Fiti cu ochii intotdeauna pe cel mic prin gemuletul din copertina. Copertina este bine ventilata datorita materialului din plasa ce ofera o circulatie optima a aerului. Centura cu prindere in 5 puncte si bara din fata pastreaza copilul in siguranta la miscare. Frana ce actioneaza pe rotile din spate garanteaza siguranta caruciorului cand doriti sa luat o pauza. Depozitati accesoriile bebelusului in cosul mare. Dimensiunile sale compacte la pliere permite caruciorului Miami 4S sa intre in cel mai mic portbagaj auto. 

 

Greutate carucior sport: 10,8 kg

Dimensiuni deschis: 94 x 55 x 101 cm

Dimensiuni pliat: 77 x 55 x 44 cm

Diametru roti fata: 18 cm

Diametru roti spate: 19 cm

Greutate landou: 4,5 kg

Dimensiuni landou: 77 x 32 x 18 cm

Greutate scaun auto: 3,7 kg

Dimensiuni scaun auto: 66 x 45 x 60 cm

Set Carucior Miami 4S Trioset Caviar Petrol

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra