Descrierea produsului

Set complet hranire HeroEco +6 luni bleu

Spuneti la revedere meselor dezordonate si pline de murdarie!

Setul complet de hranire al copilului Herobility HeroEco este cu adevarat unicat. Suportul pentru farfurie HeroPlacemat este realizat din silicon ce permite mai multa flexibilitate in ceea ce priveste locul pentru luat cina. Acest set este usor de curatat si poate fi introdus in masina de spalat in siguranta.

Setul contine HeroPlacemat, HeroEcoPlate, HeroBibConnect si HeroEcoCutlery Feeding Spoon.

Va recomandam sa nu fierbeti setul de tacamuri deoarece aceasta actiune contribuie la deformarea si deteriorarea materialului eco din care este realizat.

Herobility este o companie suedeza ce s-a nascut din dorinta unor parinti de a le oferi copiilor lor cele mai sigure si mai placute produse din lume. Misiunea lor este de a oferi produse inovatoare pentru copii, care sa le faca viata mai usoara parintilor lor.

In plus, Herobility lupta pentru dreptul tuturor copiilor de a avea o copilarie sigura, fericita si lipsita de griji, donand echivalentul a 5 coroane suedeze din valoarea fiecarui biberon HeroBottle vandut, fundatiei World Childhood Foundation, fondata in anul 1999 de catre Majestatea sa Regina Silvia a Suediei.