Descrierea produsului

Quercetti Link Bloc

Joc de constructie creativ pentru copii mici. Cele 12 baghete colorate au doua orificii, astfel incat sa poata fi imbinate usor. Jucaria este destructurata in mod intentionat pentru a-i stimula pe copii sa-si foloseasca imaginatia in a gasi noi modalitati de a conecta baghetele si de a alcatui structuri din ce in ce mai complexe. Incepand cu structuri simple, copiii invata treptat diversele combinatii si pot experimenta structuri mai complexe, pentru a-si satisface curiozitatea si a se distra intr-un mod creativ.
Jocul dezvolta creativitatea, dexteritatea, abilitatile de rationament spatial si gasirea de solutii in rezolvarea problemelor.

Setul contine:

- 12 baghete interconectabile.
- Album cu modele.

Jocul este destinat copiilor cu varsta intre 2 si 5 ani.

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Set constructie Link Bloc 12 piese Quercetti pentru copii

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra