Descrierea produsului

Visele se nasc din pasiune, talent, emotie si multa, multa, multa joaca. Griul este culoarea intuitiei si incurajeaza trezirea abilitatilor interioare. Combinatia cu portocaliu si alb se potriveste foarte bine in camerele de copii unde se prefera alte culori decat roz si bleu.

Corturile Dandelion sunt alegerea potrivita deoarece folosim materiale certificate, sigure pentru copii.

Pachetul include:
– husa cortului;
– patru bete;
– salteluta de joaca;
– doua perne cu husa;
– sfoara de prindere.

Cortul poate fi locul unui ceai cald baut impreuna cu mama, locul zilnic de joaca cu cei mai buni prieteni sau jucariile preferate, dar si locul de citit povesti fara pereche impreuna cu tatal seara.

Copilul va putea invita pe cine doreste el in micul sau univers, va inventa personaje si jocuri de rol, va putea sa isi lase creativitatea si imaginatia libere, fara retineri, indoieli si frici.

Lasa visurile copilului tau sa zboare pe culmi inalte. Un vis cat de timid, o dorinta cat de mica poate deveni o calatorie plina de aventuri in viata, daca acel vis sau acea dorinta este urmata. Aici intervine rolul tau: sa il ghidezi sa isi urmeze visul.

Dimensiuni:

  • Baza 105 x 105 cm
  • Inaltime totala ~175 cm
  • Inaltime usa 85 cm
  • Lungime bete 185 cm

Materiale folosite:

  • Tesatura bumbac 100% de 140 gsm/mp
  • Bete din lemn de rasinoase (brad/pin/molid)
  • Umplutura hipoalergenica la perne si salteluta
  • Sfoara din iuta

Mod de intretinere:

Stim cat de entuziasmat si nerabdator va fi copilul tau, astfel incat am simplicat cat mai mult asamblarea cortului, pentru ca joaca sa inceapa cat mai repede. In 3 minute cortul este asamblat si gata de utilizare. In pachet vei gasi toate instructiunile legate de pasii de urmat. De asemenea, am avut in vedere ca acesta sa fie cat mai stabil si sigur, astfel ca amintirile din jurul cortului sa fie cat mai frumoase.

Set Cort Motanii veseli Dare To Dream

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra