Descrierea produsului

8 creioane cerate, avand o forma jucausa de "pietricica", textura moale si culori diverse - instrumentul potrivit pentru orice copil dornic sa se familiarizeze cu scrisul sau desenul!

Designul in forma de pietricica este special conceput pentru a intari muschii tripod si a forma prinderea cu trei degete.

Aceste mici "pietricele" pregatesc degetele si manutele celor mici pentru scriere, permitandu-le sa deseneze sau scrie mult mai facil comparativ cu creioanele obisnuite.

Forma speciala de pietricica permite copiilor sa deseneze cu miscari ferme si largi, lasand urme consistente pe suprafata de lucru si intarindu-le astfel increderea in abilitatile lor artistice

Totodata, ele consolideaza muschii mainii, dezvoltand abilitatile motorii la acest nivel si adaugand in timp finete si precizie miscarilor.

Nici copiii mai mari sau adultii nu pot sta departe de micile pietricele - forma lor jucausa, culorile vii, pastelate si textura fina sunt tot atatea motive de a le folosi in nesfarsite combinatii pline de energie si imaginatie!

Creioanele sunt fabricate din ceara moale de soia si colorate cu pulberi minerale, avand culori pastelate si texturi delicate.

Aceasta compozitie speciala, 100% naturala, le recomanda chiar si pentru cei care au alergie la gluten.

Produsul este disponibil si in varianta de 12, 16 sau 32 culori.

Specificatii: fabricate din culturi de soia crescute in mod regenerabil in SUA.

Colorate cu pulberi minerale.

Respecta standardul ASTM D 4236. Sunt recomandate si copiilor cu alergie la gluten.

Dimensiuni produs: 8 culori in saculet textil, fiecare pietricica Crayon Rocks are aproximativ 3cm lungime.

AVERTISMENT: Pericol de inghitire! Produsul contine piese mici si nu este recomandat copiilor sub 3 ani!