Descrierea produsului

Transporta cu grija comoara de-a lungul caii ferate, pana ajungi la castel.

Antreneaza cavalerii curajosi pentru lupta, in timp ce regele si regina urmaresc ca totul sa se desfasoare in deplina siguranta.

Foloseste Stalpul infamiei ca sa descurajezi inamicii.

Setul contine 46 de piese printre care: locomotiva cu 2 vagoane, figurine din lemn (cavaleri, rege, regina etc.), copaci, stegulete si multe altele.

Toate piesele sunt realizate din lemn de calitate superioara, bine finisat, respectand standardele europene de calitate.

Traseul poate fi extins cu piese si accesorii suplimentare ce pot fi achizitionate separat.

Jocul va dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor.

Dimensiune circuit asamblat: 95 x 51.5 cm

Varsta recomandata: 3 ani +

Atentie! Aceasta jucarie contine magneti sau componenete magnetice. Magnetii care se lipesc unul de celalalt sau se ataseaza de un obiect metalic in interiorul corpului uman pot provoca accidente grave sau mortale. Cereti imediat asistenta medicala in cazul in care magnetii sunt inghititi sau inhalati. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Set cu trenuletul cavalerilor (46 piese)

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra