Descrierea produsului

Caracteristici:

* Girafa Sophie poate fi utilizata de la 0 luni

* Este colorata in nuante pastelate fine (bleu sau roz) pentru calmarea bebelusului, iar fluierul a fost indepartat pentru a nu isi trezi partenerul de somn.

* Girafa Sophie este prima jucarie a bebelusului care-i stimuleaza toate simturile(mai putin auzul pentru acest model)!

* Vederea : datorita petelor sale de culoare inchisa, contrastante care se gasesc pe tot corpul girafei atrag privirea bebelusului si devin un obiect familiar si linistitor.

* Gustul: girafa Sophie este foarte flexibila si bebelusul o poate mesteca, este ideala pentru calmarea gingiilor copilului in perioada eruptiilor dentare.

* Fabricata din cauciuc 100% natural si pictata cu coloranti alimentari, nu este deloc periculoasa pentru micutul dumneavoastra.

* Simtul tactil: foarte usoara, girafa Sophie este perfect adaptata manutelor mici ale bebelusului, iar picioarele sale lungi si gatul o fac usor de apucat.

* Fina la atingere, ca si pielea mamei, girafa are efecte linistitoare asupra bebelusului.

* Mirosul: mirosul aparte al cauciucului extras din arborele de Hevea o face pe Sophie sa fie usor de recunoscut de catre bebelus dintre toate jucariile sale.

* Dimensiuni jucarie: inaltime 17 cm

* Cele 17 figurine fosforescente, reprezentand-o pe Sophie impreuna cu prietenii ei, se pot fixa oriunde in camera copilasului.