Descrierea produsului

Extensiiile pentru portile de siguranta din gama Baby Dan fac parte dintr-o colectie de sisteme de siguranta menite sa ii tina pe cei mici feriti de pericole in timp ce se joaca prin casa. Ele au 71 cm lungime fiecare si pot fi folosite pentru a extinde portile de siguranta cu pana la 14 cm in total astfel incat sa se potriveasca perfect intre pereti si sa garanteze faptul ca acestea nu pot fi miscate de copii.

Extensiile pentru portile din gama Baby Dan sunt compatibile cu portile de siguranta Premier si Avantgarde. Extensiile au certificarea europeana EN1930:2011 si sunt recomandate copiilor cu varste de pana la 2 ani.

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.

Set doua extensii pentru porti de siguranta Extend a Gate BabyDan

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra