Descrierea produsului

Set Gorjuss papusa+cutie bijuterii - My Secret Place

Set Gorjuss papusa+cutie bijuterii - My Secret Place, alege azi cele mai pretioase cadouri pentru o mica domnisoara, o papusa My Secret Place o cutie de bijuterii speciala si trei elastice de par colorate, marca Santoro. 

Papusa Gorjuss si cutia de bijuterii My Secret Place reprezinta cadoul perfect pe care fetita ta o sa il adore. Fie ca este vorba de o zi speciala, o recompensa sau un dar de sarbatori, fie ca iti doresti sa ii completezi colectia de papusi, acest set va reusi cu siguranta sa o bucure. Papusa este jucaria preferata a oricarei micute. Aceasta fetita Gorjuss este imbracata cu o fustita cu dantela la baza, sosete cu dungi si bluza alba. Deoarece este confectionata din material textil, papusa este lavabila.

Cutia de bijuterii are un superb desen cu micuta Gorjuss. Impreuna cu simpatica papusa, cutiuta este ambalata intr-o cutie de cadou deosebita. Cutia de bijuterii are inauntru trei compartimente pentru acesorii si pe partea ce se deschide este atasata o oglinda. Pentru ca setul sa fie complet, setul Gorjuss papusa+cutie bijuterii - My Secret Place contine si trei elastice de par frumos colorate, marca Santoro. 

Material: Textil

Dimensiuni: 28x8.5x34 cm

Varsta recomandata: 3+ ani