Descrierea produsului

Set Gorjuss Papusa+cutie bijuterii - New Hights - alege azi cele mai pretioase cadouri pentru o mica domnisoara, o papusa New Hights si o cutie de bijuterii speciala. 

Pastreaza cele mai pretioase obiecte intr-o deosebita cutie de bijuterii si distreaza-te cu simpatica papusa Gorjuss, New Hights. Acest set este cadoul ideal pentru fetitele ce vor sa se joace si se simta ca intr-o lume de basm, impreuna cu papusa lor favorita.

Totodata, cele doua produse din colectia Gorjuss pot fi un cadou fara varsta. Papusa New Hights captiveaza cu rafinamentul si dragalasenia ei, astfel ca poate face parte cu usurinta dintr-o remarcabila colectie sau poate fi un frumos obiect de decor. Fetita poarta o rochita rosie cu buline albe si dantela la baza si este realizata din material textil de cea mai buna calitate. 

Caseta de bijuterii este sub forma unei carti, legata elegant cu o panglica la baza. Cutia de bijuterii este realizata din material de cea mai buna calitate si este foarte rezistenta. Exteriorul cutiei o are desenata pe micuta New Hights pe cartiile ei celebre, alaturi de fluturasii unici, pe un fundal in nuante de bej, crem, roz. 

In interior, cutia de bijuterii New Hights contine 3 sertarase roz intens in care se pot depozita mici decoratiuni precum inele, bratari sau cercelusi, 1 sertar mai mare si un mic curier si spatiu pentru coliere. Pe partea stanga, cutia de bijuterii are atasata o oglinda patrata. 

Setul Gorjuss Papusa+cutie bijuterii - New Hights vine ambalat intr-o cutie de carton marca Santoro London. Cutia este deja imprimata cu micuta New Hights, iar lateralele cutiei sunt in dungi delicate negru cu bej, in decor de fluturasi. 

Material: Textil si carton

Dimensiuni: 32x8.5x37 cm

Varsta recomandata: 3+ ani