Descrierea produsului

Jucarelele simpatice de la UBBI in forma de rechin ii indeamna pe cei mici la joaca si le stimuleaza imaginatia si creativitatea. Ele plutesc, pot fi umplute si golite iar la sfarsit stranse, pentru ca se potrivesc perfect una in alta. Le puteti folosi chiar si pentru a-l clati pe cel mic, dupa baie. 

Setul include 3 jucarii in forma de rechin de culoare portocaliu, albastru si verde si este recomandat copiilor incepand cu varsta de 9 luni.

Jucariile sunt realizate din material plastic de calitate, fara BPA, PVC sau ftalati. Se curata usor, la masina de spalat vase.

Intrati in universul UBBI, in care produse inovatoare sunt constant create avand in minte parinti, copii si nevoile acestora. Principalul obiectiv al companiei americane: satisfactia clientilor sai.

Sub brand-ul UBBI, veti gasi produse unice, de cea mai buna calitate, ce simplifica viata parintilor si ii fac pe bebelusi fericiti, mentinandu-i permanent in deplina siguranta. Multumita cosului metalic pentru scutece cu functie anti-miros, un produs inovator ce a castigat numeroase premii in domeniu, UBBI este acum un brand recunoscut la nivel international. Cu aceeasi atentie si preocupare indreptate spre consumatorul final, alaturi de abilitati inovatoare de design de produs, brandul UBBI isi extinde in prezent know-how-ul si spre segmentul produselor de hranire. O gama larga de produse este acum disponibila parintilor moderni de astazi, in cautare de produse esentiale pentru bebelusi care sa fie functionale si la moda.