Descrierea produsului

Un set complet de jucarii special concepute pentru dezvoltarea simturilor bebelusului!

In primul rand, explorati 6 cuburi flexibile si colorate pentru a le stivui si a va bucura de constructii uimitoare! Acest puzzle educational ajuta la dezvoltarea imaginatiei copilului. De-a lungul timpului, copiii vor invata sa recunoasca numerele, animalele, obiectele, formele geometrice si modelele de pe laturile cuburilor.

Si asta nu este tot! Un set de 6 bile senzoriale mici, in culori frumoase si stralucitoare, il vor intriga pe bebelus. Indiferent daca sunt cu nervuri sau netede, toate bilele stimuleaza simtul tactil, dexteritatea si coordonarea in miscarile bebelusului. Bilele senzoriale pot fi folosite pentru a juca o multime de jocuri diferite.

In plus, exista si jucarii mici pentru baie, 4 animale pulverizatoare care stropesc apa.

Aceste jucarii sunt usor de manevrat. Acest lucru permite copiilor sa utilizeze flexibilitatea degetelor si capacitatea de a ridica lucrurile, precum si concentrarea lor atunci cand stivuiesc lucruri. Aceasta va dezvolta dexteritatea, abilitatile motorii, observatia si rabdarea.

Fabricate din plastic de inaltă calitate, inodor (100% PVC), jucariile rezista cu usurinta in timp. Special conceput pentru a se prabusi, astfel incat bebelusul sa nu fie ranit daca cade pe blocuri. De asemenea, bebelusul poate folosi aceste jucarii pentru a calma gingiile sensibile in timpul aparitiei dintilor.

Varsta recomanmdata: 10 luni.

Jucariile incluse: 6 blocuri, 6 bile, 4 pulverizatoare.

Compoziție: 100% PVC.

Spalati blocurile si bilele cu o carpa umeda.

Set jucarii Ludi pentru dezvoltare senzoriala

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra