Descrierea produsului

Set-ul "Mini” contine:
· Ghiozdan
· penar pătrat,
· penar tip săculeț (neechipat) și
· sac de sport
Penar tip borsetă
Acest tip de penar este de formă ovală și oferă spațiu suficient pentru mai multe stilouri și creioane. Este fabricat cu un fermoar rezistent.
Mărimi: La: 8 x Lu: 20 x D: 7.5 cm
Material: poliester
Produs în Serbia, Europa
 Penar (neechipat)
Penar de înaltă calitate cu două compartimente. Compartimentul interior conține o clapă rabatabilă dublă, a cărei parte frontală conține și două buzunare transparente, dintre care unul conține deja un orar printat, iar ambele buzunare sunt perfecte pentru a stoca hârtiuțe sau carduri. Partea dorsală și frontală a clapei rabatabile conțin bucle elastice pentru instrumentele de scris.
Bucle elastice pentru:
· Creioane – 27 buc.
· Riglă – 1 buc.
· Radieră – 1 buc.
· Ascutitoare mică – 1 buc.
· Copertă transparentă pentru orare – 2 buc.
Mărime: 14 x 20.5 x 3.5 cm
Material: poliester
Sac pentru sport cu fermoar si buclă
Sacul pentru sport Belmil este perfect pentru activitățile sportive. Conținulul sacului poate fi fixat ușor cu ajutorul cordonului. Este foarte ușor si simplu de depozitat. Un compartiment cu fermoar este adăugat. Datorită compartimentului adițional în partea din spate a sacului, circulația aerului este asigurată, astfel este perfect pentru a ține în el pantofii de sport. Este fabricat din material durabil. Este recomandat pentru orele de sport și activități sportive. Poate fi folosit și ca rucsac.
Mărime: 43 x 45 cm
Material: poliester
“Mini-Fit”
Acest model este special conceput pentru copii de vârstă preșcolară pană în vârsta de clasa a ll-a. Mărimea sa mică este specific fabricată pentru această grupă de varstă cu intentia de a elibera copii de o povară inecesară.
Foarte ușor
Ghiozdanul “Mini-Fit” cântărește doar intre 755-800 g, astfel povara purtării ghiozdanului este minimalizată. Acesta este fabricat dintr-un material de înaltă calitate, durabil și impermeabil.
Compartimente interioare spațioase
Conține compartimente inteligent divizate, cum ar fi pentru cărți sau calculatoare de buzunar, care ajută copii să-și organizeze mai usor rechizitele. Conține și două compartimente interioare largi. Cărțile și caietele de toate mărimile încap perfect în compartimente. Buzunarele laterale conțin bretele elastice pentru compartimentarea sticlelor de apă (până în 0.7 litri) și umbrele.
Rezistență
Întăririle pe toate părțile ghiozdanului și fondul puternic asigură stabilitate și rezistență. Partea de fond conține și caracteristici adiționale: asigură ca ghiozdanul să stea drept în orice situație, previne murdărirea părții de fond a ghiozdanului și menține conținutul ghiozdanului uscat chiar și pe vreme ploioasă.
Bretea de piept pentru o distribuție optimală a greutății
Rucsacul este echipat cu o bretea de piept ajustabilă pentru o distribuție optimă a greutății ghiozdanului. Breteaua este în special importantă în timpul mersului pe bicicletă sau în timpul alergării deoarece împiedică rucsacul să alunece de pe umerii copiilor.
Elemente extra
Partea de sus a ghiozdanului conține două mânere pentru un uz diversificat. Unul dintre mânere este acoperit cu un strat de cauciuc pentru ca ghiozdanul să fie cărat cu usurință și în siguranță de copil chiar și în mâini, iar celălalt mâner este special conceput pentru agățarea ghiozdanului într-un dulap sau pe cuier.
Ergonomie
Forma ergonomică și căptușeala de spate respirabilă sunt special destinate minimalizării discomfortului cauzat spatelui copiilor. Bretelele de umăr sunt dotate cu căptușeală și sunt ajustabile, astfel comfortul zilnic este asigurat. Bretelele de piept detașabile conferă o distribuție optimă a greutății ghiozdanului.
Recomandat de doctori și specialiști
Ghiozdanele Belmil sunt excelente din punct de vedere ortopedic și anatomic! Prof. Dr. Mészáros Tamás din cadrul Departamentului de Ortopedie din Universitatea din Szeged, Ungaria. 
Siguranță
Cu ghiozdanele Belmil siguranța este garantată chiar și pe întuneric: bandajele reflectorizante atent poziționate pe toate părțile ghiozdanului și un lacăt de metal puternic dotat cu elemente reflectorizante care conferă vizibilitate și pe timp de noapte.

Set mini fit ghiozdan saculet si 2 penare

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra