Descrierea produsului

Ingrijeste-ti corpul aflat in dezvoltare pe perioada sarcinii cu produsele organice Mommy Care ce au in componenta ingrediente naturale de cea mai buna calitate.

 

Include:

  • Lanolina unguent natural 100% pentru mameloane – 60 ml,
  • Crema anti striae pentru prevenirea vergeturilor in timpul sarcinii – 100 ml,
  • Ulei de migdale dulci pentru masajul perineului – 100 ml ,
  • Shapely lotiune tonifianta pentru remodelare corporala dupa sarcina – 100 ml

 

Lanolina pura 100%

Cercetarile arata ca unul dintre principalele motive pentru care mamele opresc alaptatul in primele saptamani de dupa nastere este durerea provocata de ragadele mamelonare dureroase.

Unguentul cu lanolina pentru alaptat de la Mommy Care contine lanolina pura si ultra-purificata si poate fi de ajutor in reducerea semnificativa a durerilor si iritatiilor cauzate de ragadele mamelonare.

 

Crema Antistriae ingrijeste corpul aflat in dezvoltare pe perioada sarcinii pastrand elasticitatea si netezimea naturala a pielii.

Bogata in unt de Shea si ulei de Avocado, aceasta lotiune unica a fost creata in mod special pentru a patrunde in straturile superioare ale pielii si pentru a asigura o hidratare si o elasticitate suplimentara, facand pielea sa devina mai supla si mai rezistenta la rupere. Textura non-grasa a cremei Anti Striae ii permita sa se absoarba usor, iar parfumul bland al lotiunii este adorat de femeile insarcinate, chiar si de cele mai sensibile la mirosuri.

 

Uleiul de migdale dulci este un lubrifiant ideal pentru masajul perineului deoarece nu se va absorbi imediat in piele, permitand o perioada de lubrifiere mai indelungata. Uleiul de masaj al perineului de la Mommy Care este obtinut din ulei de migdale dulci si are un parfum natural, fin si delicat, ideal pentru femeile insarcinate.

 

Shapely lotiune tonifianta Mommy Care se foloseste in perioada urmatoare nasterii. Bogata in extracte naturale ca, unt de shea, ulei de avocado, ulei de masline, ulei de jojob, se absorbe rapid in stratul superior al pielii , ajuta la hranirea si hidratarea pielii intinse si accelereaza procesul de decolorare a vergeturilor.

Produsele Mommy Care nu contin parabeni, substante petrochimice, uleiuri minerale.