Descrierea produsului

La fel de dragut pe cat este de practic acest set de tacamuri destinat prepararii mancarii bebelusilor sau copiilor mici ce il infatiseaza pe ariciul jucaus este alegerea perfecta atunci cand incepi sa ii compui micutului propriile seturi de unelte sau vrei sa il faci cadou.

Acest set de tacamuri lumineaza masa prin aparitia sa tinandu-i pe cei mici curiosi si cu zambetul pe buze la utilizarea lui.

Setul contine: o farfurie un bol o cana produse din 100% melamina fiecare dintre ele avand un inel de silicon la baza pentru a preveni alunecarea de pe masa si tacamuri (o furculita si o lingura) produse din otel inoxidabil cu manere rotunjite si delicate la atingere.

Produsele sunt concepute sa fie cat mai durabile si nu altereaza gustul mancarii servite micutului.

Este important ca cel mic sa se obisnuiasca treptat cu utilizarea lor formele lor rotunde conferindu-le o experienta in manevrare extrem de usoara si naturala satisfacandu-le totodata curiozitatea si interesul pentru activitatea de servire a mesei.

Combinatia de culori alb cu bleu cu design simplu si atractiv infatisandu-l pe arici este recomandat bebelusilor sau copiilor mici pana in varsta de 3 ani.

Produsele pot fi in siguranta curatate la masina de spalat vase supravietuind chiar si unui tratament de temperatura ridicata. Atentie! A nu se folosi la cuptorul cu microunde!

Sigikid este o companie nemteaasca de familie care produce jucarii si accesorii pentru copii de peste 50 de ani.

Materialele alese cu grija pentru confortul si siguranta celor mici designul original si ingenios al produselor de la Sigikid sustin misiunea companiei de a crea lucruri frumoase educative si memorabile pentru copii.

Toate produsele Sigikid sunt inspectate de mai multe ori inainte de a fi vandute ai sunt testate continuu de laboratoare independente pentru a se asigura ca nu indeplinesc numai cele mai înalte standarde internationale ci si propriile criterii de calitate ale companiei.

Produsele Sigikid sunt certificate conform celor mai inalte standarde europene si internationale in ceea ce priveste siguranta muncii si a mediului rezistenta si durabilitatea produselor.

Atunci cand daruiti produse Sigikid este important sa stiti ca aceastea sunt fabricate cu responsabilitate fata de planeta noastra pentru a o pastra cat mai curata pentru generatiile viitoare.