Descrierea produsului

Nu, nu vezi dublu! Pentru prima oara, copiii pot sa se joace de-a salonul de inghetata si sa creeze doua inghetate Play-Doh in acelasi timp.

Organizeaza cea mai creativa petrecere cu inghetata cu acest set cool 3-in-1 si cu accesoriile sale variate.Incarca mai multe culori Play-Doh in automatul de inghetata din centru, pune dedesubt doua cupe sau conuri, apoi apasa manerul pentru a invarti conurile sau cupele si preseaza valuri de inghetata!

Apoi muta creatiile la dozatorul de frisca si la statiile de glazurare pentru a le decora.

Dozatorul de frisca poate fi scos pentru a face forme indraznete cu mana.

Setul include si multe jumatati de matrite pentru bomboane trasnite si alte decoratiuni distractive.

Cand vine vorba despre Creatiile Culinare de la Play-Doh, cel mai bun ingredient este imaginatia! Include set de joaca inghetata, cupe, conuri, accesorii si 6 cutii standard de pasta modelatoare Play-Doh. 

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria departe de foc; feriti jucaria de temperaturi ridicate si umiditate. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. 

Avertisment: Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Varsta recomandata: +3 ani