Descrierea produsului

Combinatia speciala de ingrediente naturale de cea mai buna calitate creaza o bariera de protectie pentru fata copilului pastrand pielea fina si catifelata si prevenind iritatiile.

 

Include:

  • balsam protectie impotriva vantului 50 ml
  • crema de fata bebe 60 ml,

 

Balsamul pentru protectia fetei impotriva vantului si frigului de la Mommy Care a fost special conceput pentru a proteja pielea sensibila a bebelusilor copiilor mici impotriva efectelor deshidratante ale frigului si vantului. Cu un continut bogat de ingrediente naturale, organice ca: lanolina, ulei de Jojoba, ulei de masline, Tapioca, galbenele.

Stiai ca ? balsamul nostru special ajuta la tratarea mainilor cu dureri si crapaturi in sezonul rece si uscat.

 

Crema de fata bebe este realizata cu ingrediente complet naturale si bogata in Jojoba, unt de Shea si galbenele si este suficient de delicata incat sa calmeze pielea delicata a bebelusilor. Textura sa usoara, non-grasa, ce hidrateaza pielea fara a astupa porii, face din fiecare utilizare o experienta plina de prospetime.

Deoarece stim cat de delicata este pielea bebelusilor, am dezvoltat o lotiune de fata care poate hrani, hidrata si ajuta la protectia impotriva efectelor deshidratante ale vantului, frigului si intemperiilor.

 

Produsele Mommy Care nu contin parabeni, substante petrochimice, uleiuri minerale.

 

Set protectie pentru fata bebe Mommy Care

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra