Descrierea produsului

Gorjuss Cityscape Set rechizite - Friends Walk Together de la Santoro reprezinta un set deosebit ce contine un caiet personalizat acompaniat de instrumentele esentiale de scris!

Adorabila tematica Friends Walk Together foloseste nuante de violet si turcoaz, iar cele doua prietene din colectia Gorjuss de la Santoro sunt ilustrate pe ambele parti ale penarului de plastic. Acesta se inchide cu fermoar in forma de banut cu tenta vintage.

Coperta superioara a caietului este decorata cu prietenele Friends Walk Together din colectia Gorjuss de la Santoro care se afla in Franta. Pe coperta din spate sunt surprinse tot cele doua fetite pe fundal magenta, decorat cu mici inimioare si stelute. Caietul contine 60 de pagini cu liniatura dictando, personalizate cu mici vrabiute si cu loc in pagina pentru a scrie data si pentru a selecta ziua saptamanii. Coperta caietului este cusuta, ceea ce confera o siguranta mai mare pentru filele caietului.

Setul Gorjuss Cityscape de la Santoro mai contine 4 creioane foarte dragalase si viu colorate, un pix decorat in nuantele tematicii Friends walk Together cu mina neagra, 2 radiere in forma de vrabiute, una roz si una turcoaz si o ascutitoare rotunda crem, pe care sunt ilustrate fetitele Gorjuss.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Set rechizite Cityscape Gorjuss Friends Walk Together

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra