Descrierea produsului

Rezultate foarte bune la testul ADAC pentru Setul Comfort Fix 

Spuma absorbanta de energie în zona capului si a umerilor

Pentru autovehicule ce au conectori Isofix

Ghidaje speciale pentru montarea corecta a scaunului auto

Indicatori color pentru instalarea corecta

Eliberare cu o singura mâna pentru carucioare si baza Isofix

Scaunul auto Hauck Comfort Fix si baza sa au câstigat cele mai bune rezultate ale testarii de catre ADAC, cu cele mai bune rezultate (2.1).

Setul Comfort Fix consta din scaun auto Comfort Fix si baza Comfort Fix Isofix, facându-l o completare practica pentru carucioarele Saturn R, Mars, Apollo, Rapid 4S, Rapid 4, Rapid 4X, Rapid 3R, Rapid 3, Rapid 3R Duo, Duett 3, Duett 2*,  Eagle 4S*, Sunny* si Lift Up 4*.

Comfort Fix a fost aprobat pentru bebelusi de la nastere pâna la o greutate de 13 kg, în conformitate cu ECE 44/04. Dispune de o spuma probata, patentata, cu absorbtie de energie în zona capului si a umerilor, care a obtinut rezultate optime la testele de accident. Au fost utilizate materiale stretch de înalta calitate, respirabile, astfel încât copilul dvs. sa se simta întotdeauna confortabil pe scaunul auto. Protectia capului si perna reductoare de unghi sunt incluse.

Combinati scaunul auto Comfort Fix cu baza Comfort Isofix în masina. Baza ISOFIX poate fi asigurata în vehicule care au o conexiune ISOFIX. Este usor de montat în vehicul cu doar câteva actiuni. Pur si simplu ridicati conectorii ISOFIX la 180 de grade - blocati pe pozitie - ati terminat. Baza se deblocheaza cu un mecanism cu o singura mâna si se blocheaza automat dupa ce a fost pozitionat pe podeaua vehiculului. Acest lucru exclude practic riscul utilizarii incorecte.

Acelasi lucru este valabil si pentru montarea scaunului auto Comfort Fix pe baza. Pentru a face acest lucru, pur si simplu pozitionati Comfort Fix central pe baza. Ghidajele speciale vor asigura ca sistemul Comfort Fix aluneca în mod corect în baza si se blocheaza acolo. Indicatoarele vizuale arata daca carcasa scaunului si baza sunt blocate sau fixate corect în ISOFIX. Acest lucru garanteaza o siguranta optima.

Comfort Fix poate fi scos din Baza Isofix prin sistemul de deblocare cu o singura mâna, astfel încât copilul dvs. sa ramâna pe scaunul auto si sa doarma când montati landoul pe cadru. Caruciorul dvs. se transforma repede într-un sistem inteligent Shop'n Drive.

(*Veti avea nevoie, de asemenea, de adaptorul Comfort Fix corespunzator.)

Greutate: 9 kg