Descrierea produsului

Este un set practic care include 3 termometre, fiecare pentru uz diferit, inclusiv o gentuta pentru transport, prevazuta cu fermoar pentru pastrarea in siguranta a termometrelor.

Setul include :

- termometru pentru masurarea temperaturii corpului: este realizat din materiale moi, cu cap flexibil. Acurat, masoara temperatura rapid, prevazut cu sunet de avertizare dupa masurarea temperaturii. Indicator vizual si auditiv in cazul in care este detectata febra. Oprire automata, pentru a prelungi durata de viata a bateriilor. Timp necesar pentru masurarea temperaturii: 10 secunde, posibilitate de salvare a ultimei masuratori.

- termometru pentru baie: masoara rapid temperatura apei si a aerului din camera. Avertizare in cazul temperaturilor extrem de scazute sau ridicate. Forma amuzanta, putand fi utilizat ca jucarie. Este conform standardelor privind siguranta jucariilor.

- termometru sub forma de suzeta: masoara temperatura rapid, prevazut cu sunet de avertizare dupa masurarea temperaturii. Avertizare in cazul in care este detectata febra. Rezistent la apa. Are forma tipica de suzeta, realizata din materiale moi si placute la atingere, pentru confort maxim pentru copil. Oprire automata, pentru a prelungi durata de viata a bateriilor.

 

 

Set termometre Miniland Thermokit Pink

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra