Produse
0

Descrierea produsului

Shadowrun PC este un joc de tip first person shooter lansat de Microsoft la data de 5/29/2007 .

Nu te-ai astepta ca un joc first person shooter multi-player precum “Counter-Strike” sa serveasca drept inspiratie pentru un RPG conceput pe hartie in 1989, dar asta e exact de ce ai parte in “Shadowrun”, un joc in care vei avea parte de magiile geniale din RPGuri amestecate printre upgrade-urile tehnologice ale personajului. Actiunea din joc e destul de atragatoare asa ca nu pierzi nimic daca incerci sa te scufunzi in lumea sa.

In afara de cele 6 misiuni de antrenament scurte dar foarte folositoare si posibilitatea de a juca impotriva unor boti a caror inteligenta e de discutat, mai poti sa joci “Shadowrun” online. Pana la 16 jucatori se pot inscrie intr-un joc opt pe opt, montand fortele rebele impotriva celor de ordine, intr-o incercare de a controla magia acestui univers, care a devenit recent unul hi-tech. Restul jocului e concretizat in jurul cumpararii abilitatilor si controlarii artefactelor.

Astfel, “Shadowrun” e un joc muti-player pe runde care functioneaza destul de mult precum “Counter-Strike”. La inceputul fiecarei runde ti se da un timp in care poti accesa un meniu in care iti poti cumpara arme, upgrade-uri tehnologice si vraji. Asa ca, in afara de faptul ca iti vei cumpara o mitraliera, o sa-ti faci rost si de un enchantment pentru precizie, precum si posibilitatea de a te teleporta prin usi, ziduri, podele si tavane. Aceste puteri vor diferentia putin jocul de celelalte shootere pe echipe, pentru ca te lasa sa alegi o specializare. Vraji precum “copacul vietii” si “inviere” iti permit sa vindeci sau sa invii pe ceilalti jucatori din echipa, insa poti alege sa fii fum, ceea ce inseamna ca te transformi intr-o creatura din fum care nu poate fi ranita cu arme obisnuite. Sau poti sa sufli adversarii peste tot, ceea ce inseamna ca poti rezolva si cu aceia dintre ei care au ales sa fie fum. Vei intalni o colectie destul de ok de abilitati pe care sa le incerci, dar ideea e ca poti utiliza numai trei dintre ele intr-o anumita runda.

O alta alegere importanta vei face prin alegerea rasei de partea careia joci. Oamenii sunt mai buni la utilizarea upgrade-urilor hi-tech, insa elfii se misca mai repede, avand o rezistenta la gloante mai mica, dar si posibilitatea de a-si regenera viata. Trollii sunt mari si rezistenti, insa se misca foarte incet si nu au destula esenta, adica nu pot face vraji pentru prea multa vreme. Piticii sunt mici si rezistenti, insa nu isi regenereaza esenta foarte bine de unii singuri, insa e echilibrat de faptul ca piticii pot absorbi esenta de la alti jucatori din jur sau de la alte obiecte magice. Se pare ca lumea prefera elfii, de obicei, cu toate ca rasele se echilibreaza bine, cand tragi linia la final.

Dupa ce ai cheltuit niste bani pe arme si vraji, pornesti la lupta. Vei avea la dispozitie trei tipuri de jocuri bazate pe echipe, insa nu e e nici o diferenta majora intre ele. Doua se concentreaza in jurul unui artefact, adica versiunea “Shadowrun” pentru steaguri, iar in celalalt, fiecare echipa trebuie sa elimine toti adversarii pentru a castiga, insa asta trebuie sa faci mai mereu.

“Shadowrun” incearca sa utilizeze o versiune a sistemului de echipe din “Halo 2”, adica iti poti forma o lista de prieteni cu care sa faci echipa, dupa care gasiti o echipa rivala pentru a va confrunta.

“Shadowrun” este primul joc ce permite jucatorilor de pe PC si Xbox 360 sa joace pe acelasi server. Jocul se comporta excelent pe ambele platforme si aproape nu iti poti da seama ca un jucator utilizeaza pe una sau pe alta.

Din punct de vedere al graficii, “Shadowrun” arata excelent in unele zone, in timp ce in altele pare neterminat. Scenele in care vei lupta sunt ok, iar efectele speciale ale vrajilor – ireprosabile. Animatiile sunt bine realizate, mai putin cand trebuie sa urci o scara, iar personajul nu se misca in timp ce se catara pe ea.

Efectele sonore sunt excelente, in schimb, de la vocea comentatorului care te anunta cand se termina runda si cand o echipa ridica sau scapa un artefact, pana la vocile personajelor anuntand ca au nevoie de ajutor, ca o zona e libera sau ca ai dat peste rezistenta inamica. Desigur, si exploziile si focul de arma suna destul de bine si credibil.

In concluzie, daca te-ai saturat de “Counter-Strike” si te plictiseste pusul si dezamorsatul bombei, ai putea sa incerci “Shadowrun” pentru ca ofera tot ceea ce acesta de mai sus nu poate.

Pentru a te putea bucura pe deplin de acest joc, trebuie ca sistemul tau sa indeplineasca urmatoarele cerinte tehnice:

Windows VISTA
PC cu procesor de 3.3 GHz sau Dual Core
1-2 GB de memorie RAM
7 GB de spatiu liber pe hard-disk
Placa video cu 256 MB de vRAM si vertex shader 2.0a si pixel shader 2.0b

Shadowrun Pc

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro

Plata in rate fara dobanda prin