Descrierea produsului

Baowow Complete cu capsuni shake bio 400g

BAOWOW Complete este masa perfectă de băut. Indiferent că sunteți la birou, in timpul liber, la sport, la activități în aer liber sau ori de câte ori doriți o gustare rapidă, BAOWOW Complete este potrivit pentru dvs.

Spre deosebire de majoritatea shake-urilor de înlocuire a mâncării, ne bazăm pe ingrediente pe bază de plante și ne abținem de la produsele lactate și din soia. Preparati cu BAOWOW Complete o masă vegană de băut de calitate ecologică. Într-o clipă preparati cu BAOWOW Complete un shake delicios.
BAOWOW Complete nu este doar o masă de băut, ci probabil cea mai consistentă alternativa de înlocuire a mesei pe care o puteți găsi.

Ingrediente: fulgi de OVAZ*, pudra de capsuni* (6%), MIGDALE*, zahar din nectar de cocos*, SUSAN*, baobab* (4%), psyllium*, proteina de mazare*, pudra de acerola (Acerola*, Maltodextrina* ), drojdie inactiva*, maca*.

*din agricultura ecologica

Mod de preparare:

Se amestecă 40 g (4 linguri) de BAOWOW Complete cu aproximativ 300 ml de lichid. Produsul poate fi preparat, de exemplu, cu apă, lapte sau băuturi vegetale cum ar fi lapte de orez sau băuturi de migdale.

Valori nutritionale/100g:
Energie 1447 kJ / 344 kcal
Grasimi 5.8 g
– din care saturate 0.9 g
Carbohidrati 50 g
– din care zaharuri 9.7 g
Fibre 13 g
Proteine 16 g
Saruri 0,03 g

Ovăzul oferă carbohidrați, susanul și proteina ​​de mazăre asigură proteinele necesare. Pudra de maca a fost cunoscută de secole ca un aliment energizant în Anzi. Baobabul din Africa oferă potasiu și vitamina C, la fel ca pulberea de acerola bogată în vitamina C. Psillyum oferă o doză suplimentară de fibre.

Motive pentru a consuma BAOWOW Complete:

    Fără soia, fără lapte, fără stevia. Mâncați curat!
    Calitate: materii prime selectate din agricultura ecologică certificată, fabricate în Germania.
    Gust: aromă fină de căpșuni din căpșuni reale, fără arome!
    Reteta: Reteta unica echilibrata cu baobab

Fabricat in Germania

Produs certificat ecologic

400g