Descrierea produsului

Baowow Complete cu rosii shake bio 400g

Shake-uri dulci și mese pentru băut se gasesc destule! E timpul pentru o alternativă! BAOWOW Complete Tomato este noua alternativa la o masa.

Indiferent dacă sunteți la birou, in timpul liber, la sport, la activități în aer liber sau oriunde doriți o gustare rapidă, BAOWOW Complete Tomato este potrivit pentru dvs.


Ne bazam pe ingrediente din plante si evitam produsele lactate si soia.Preparati cu BAOWOW Complete o masă vegană de băut de calitate ecologică. Într-o clipă preparati cu BAOWOW Complete un shake delicios.

Baowow Complete Tomato conține pudră de roșii organice. În plus, mai contine ovăz, mirodenii italiene, sare, piper, chili și multe altele. Sună ca rețeta pentru o pizza italiană? Aproape. Și are un gust aproape la fel de bun. Cu o diferență importantă. Am renunțat complet la produsele lactate. Deci, vă puteți bucura de o masa vegana.

Ingrediente: fulgi de OVAZ*, rosii pudra* (9%), MIGDALE*, SUSAN*, zahar din nectar de cocos*, psyllium*, baobab* (3%), proteina de mazare*, acerola pudra (Acerola*, Maltodextrina*), drojdie inactiva*, maca*, condimente*, sare de nare, piper cayenne*.

*din agricultura ecologica

Mod de preparare:

Se amestecă 40 g (4 linguri) de BAOWOW Complete cu aproximativ 300 ml de lichid. Produsul poate fi preparat, de exemplu, cu apă, lapte sau băuturi vegetale cum ar fi lapte de orez sau băuturi de migdale.

Valori nutritionale/100g:
Energie 1329 kJ / 316 kcal
Grasimi 5.4 g
– din care saturate 0.9 g
Carbohidrati 45 g
– din care zaharuri 6.5 g
Fibre 12 g
Proteine 16 g
Saruri 0,63 g

Ovăzul oferă carbohidrați, susanul și proteina ​​de mazăre asigură proteinele necesare. Pudra de maca a fost cunoscută de secole ca un aliment energizant în Anzi. Baobabul din Africa oferă potasiu și vitamina C, la fel ca pulberea de acerola bogată în vitamina C. Psillyum oferă o doză suplimentară de fibre.

Motive pentru a consuma BAOWOW Complete:

    Calitate: materii prime selectate din agricultura organică certificată. Fără soia, fără proteine din lapte.
     Gust: gust delicios de roșii din roșii reale, cu ierburi italiene, fără arome!
     Rețetă: Formula unică echilibrată, cu multe surse diferite de proteine, superfoods și baobab

Fabricat in Germania

Produs certificat ecologic

400g