Descrierea produsului

Baowow Hydration shake isotonic cu lamaie bio 400g

Dacă faci sport, vrei ceva bun pentru corpul tău. Oricine nu bea suficiente lichide în timpul exercițiilor, în special cele de anduranta, poate risca deshidratarea pe termen lung. Prin urmare, în timpul sportului și după aceea, asigurați-vă că aveți suficiente lichide cu electroliți și carbohidrați din baobab organic și apă de cocos.


BAOWOW Hydration este prima pulbere biologică de băuturi sportive cu baobab din Germania și o adevărată hrană pentru performanță. Spre deosebire de alte băuturi sportive, BAOWOW Hydration utilizează câteva ingrediente naturale.

Zahărul delicios de cocos din Indonezia vă oferă carbohidrați valoroși în timpul antrenamentului și al competiției. Baobabul din Africa și apa de cocos din Indonezia furnizează electroliți valoroși, cum ar fi potasiu și sodiu. Maltodextrina organică asigură carbohidrați cu lanț lung pentru o aport energetic de lungă durată. Citratul de sodiu, sarea de sodiu a acidului citric, oferă sodiu suplimentar și asigură că lichidul poate fi absorbit de organism cât mai repede posibil, echilibrând astfel rapid balanța de apă.

Și nu vă faceți griji, citratul de sodiu este o substanță complet inofensivă. Am fi putut folosi sare de mare - dar apoi BAOWOW Hydration ar fi avut gustul sarat. Bautura mai contine pudra din suc de lamaie, din lamaie adevarata.

Bine de știut: pudra de baobab pentru BAOWOW provine direct din Zimbabwe prin comerț echitabil direct. Furnizorul nostru lucrează cu aproximativ 3.500 de familii care își pot îmbunătăți veniturile prin vânzarea de Baobab. În plus, furnizorul nostru este membru al Uniunii pentru comert etic Biotrade (UEBT) și PhytoTrade Africa. Două organizații angajate în comerțul etic cu produse naturale. Deci, cu BAOWOW Hydration puteți echilibra balanța fluidelor în timp ce faceți sport și, în același timp, faceți ceva bun pentru oamenii din Zimbabwe.


Motive pentru a consuma BAOWOW Hydration:

    Gust: Aromă naturală de lamaie din pulbere fină de lamaie organică. Fără aditivi și arome

    Rețetă: apă organică de cocos, pudră de baobab și zahăr din nucă de cocos pentru un aport de electroliți naturali

    Calitate: materii prime selectate din agricultura ecologică

Ingrediente: zahar din nectar de cocos*, baobab* (20%), apa de cocos pudra* (apa de cocos*, Maltodextrina*) (20%), Maltodextrina*, suc de lamaie pudra*, trinatriumcitrat*.

*din agricultura ecologica

Mod de preparare:
Puteți lua BAOWOW Hydration oriunde și puteți pregăti o băutură răcoritoare cu pulberea de băutură isotonică oricând. Doar amestecați cu puțină apă, si e gata. Fie că este vorba de sport, de călătorie, de vacanță, de muncă, de petrecere a timpului liber. Indiferent unde căutați o schimbare, puteți pregăti acum o băutură răcoritoare. 
BAOWOW Hydration este destinată utilizării înainte și în timpul antrenamentului sau al competiției. Se amestecă 20 g (2 linguri) de BAOWOW Hydration cu aproximativ 250 ml de apa, sau 40g (4 linguri) cu 500ml apa.

Valori nutritionale/100g:
Energie 1441 kJ / 340 kcal
Grasimi 0.1 g
– din care saturate 0.1 g
Carbohidrati 76 g
– din care zaharuri 38.3 g
Fibre 8.7 g
Proteine 1 g
Saruri 3.3 g
Natrium 1299mg
Kalium 1033mg

Fabricat in Germania

Produs certificat ecologic

400g