Descrierea produsului

Siguranta pentru dulapuri cu usi duble face parte dintr-o colectie de accesorii create pentru a-i feri pe cei mici de piesele de mobilier cu usi si sertare sau de frigider.

Aceasta se fixeaza pe manerele usilor oricarui dulap din casa in care sunt depozitate lucruri la care copiii nu trebuie sa aiba acces.

Aceasta siguranta prinde cele doua manere paralele ale usilor si le blocheaza intr-o pozitie pe care cei mici nu pot schimba, astfel incat sa nu poata deschide dulapurile fara supravegherea unui adult.

Lungimea bratului sigurantei este ajustabila, pentru a cuprinde manere mai indepartate si pentru a fi stransa ferm in functie de distanta dintre acestea.  

Siguranta pentru dulapuri cu usi duble este realizata din plastic fara PVC.  

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani.

Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.

Siguranta bebelusi pentru dulapuri cu usi duble Baby Dan

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra