Descrierea produsului

Aceasta siguranta multifunctionala face parte dintr-o colectie de accesorii create pentru a-i feri pe cei mici de piesele de mobilier cu usi si sertare. Acestea se fixeaza pe orice obiect din casa in care sunt depozitate lucruri la care copiii nu trebuie sa aiba acces.

Cele doua componente ale sigurantei se fixeaza cu ajutorul unui strat adeziv pe usa dulapului sau a frigiderului ce trebuie sa stea inchis si pe o laterala a acestuia, iar banda flexibila ce le uneste mentine usa inchisa. Siguranta poate fi montata in diferite pozitii datorita flexibilitatii benzii si se deschide prin apasarea simultana a butoanelor de pe sistemul de prindere.

Siguranta este realizata din plastic fara PVC.

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.

Siguranta multifunctionala pentru blocarea dulapurilor Multilock BabyDan

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra