Descrierea produsului

Sistem de purtare SSC CLASSIC BYKAY

„Carry your love!”

 

In urma cu 10 ani, Kay Poelen, o mamica dedicata, a dezvoltat stilul distractiv si eficient de purtare a propriilor copii, proiectand o gama completa de sisteme de purtare, utilizand tesaturi de cea mai inalta calitate testate si certificate Oeko-tex.

 

Marsupiul SSC CLASSIC de la BYKAY reprezinta un sistem complet si sigur de purtat, permitandu-ti sa-ti tii copilul aproape de tine intr-un mod sigur si confortabil. Materialul certificat si testat Oeko-tex, 100% din bumbac, din care este fabricat, nu contine substante periculoase sau metale grele si este special creat pentru a-ti permite purtatul bebelusului confortabil si sigur.

 

Cu sistemul sigur de curele si centuri reglabile, este perfect pentru orice parinte care nu este atras fie de materialele prea lungi, fie de legaturi. Foarte popular in ransul taticilor activi care vor doar sa aseze bebelusul in marsupiu si sa plece, marsupiul SSC CLASSIC de la BYKAY este foarte usor de folosit, este creat cu stil si este la moda astfel incat sa satisfaca orice exigente!

 

In ce pozitie sa-l porti:

 

Purtatul bebelusului intr-un marsupiu SSC CLASSIC de la BYKAY stimuleaza dezvoltarea fizica si psihica a acestuia. Inca din prima zi de viata si pana la trei luni, il poti purta in pozitie fetala sau de broasca, cu picioarele in interiorul marsupiului SSC CLASSIC de la BYKAY. Dupa trei luni, cand soldurile sunt mai dezvoltate, il poti purta cu picioarele in afara sistemul de purtare SSC CLASSIC de la BYKAY.

 

Avantajele marsupiului SSC CLASSIC de la BYKAY:

 

 Purtatul stimuleaza eliberarea de oxitocine si contribuie la mentinerea relatiei parinte-copil. Copiii care sufera de colici plang considerabil mai putin daca sunt purtati, asa cum au aratat numeroase studii, pentru ca, atat crampele cat si refluxul sunt reduse. Utilizand marsupiul SSC CLASSIC de la BYKAY iti poti folosi mainile, fie sa ai grija de celalalt copil, fie sa desfasori activitati din rutina zilnica.

 

Alaptarea în marsupiul SSC CLASSIC de la BYKAY: oriunde si la cerere

 

Poti raspunde rapid si adecvat nevoilor copilului tau si il poti alapta in mod discret in orice loc. Marsupiul SSC CLASSIC de la BYKAY este, asadar, ajutorul ideal in alaptare pentru ca permite o flexibilitate desavarsita si extinde perioada de lactatie. Un mare castig pentru sanatate!!!

 

Caracteristici:

 

  •          Compozitie material: bumbac 100% de cea mai buna calitate, certificat si testat Oeko-tex. Marsupiul SSC CLASSIC de la BYKAY pastreaza constanta temperatura corpului si asigura o respiratie normala a pielii, atat a bebelusului cat si a purtatorului, evitand supraincalzirea acesteia;
  •          Sistem de prindere a bretelelor in dreptul cefei sau a omoplatilor, ajustabil in functie de necesarul fiecarui utilizator;
  •          Panoul frontal de sustinere a copilului este amplu astfel incat sa poata acoperi corespunzator spatele copilului;
  •          Sistem reglabil pentru acoperirea capului care asigura un mediu confortabil pentru somnul sau alaptatul copilului tau;
  •          Cu un design modern, asigura protectia si securitatea copilului tau;
  •          Foarte simplu de fixat – manualul din interiorul ambalajului va ghideaza prin fotografii explicite fiecare pas pe care va trebui sa-l urmati pentru fixare pentru fiecare din pozitiile recomandate;
  •          Sistem sigur de curele reglabile;
  •          Marsupiul SSC CLASSIC de la BYKAY poate fi folosit pentru copiii intre 3,5 kg si 18 kg!
  •          Se spala la masina de spalat, la 40°C, cu materiale de culori similare, folosind un detergent delicat pentru rufe colorate si nu se recomanda stoarcerea prin centrifugare!
  •          Marsupiile BYKAY sunt concepute si fabricate de catre BYKAY Olanda conform standardelor de siguranta si calitate EU.

Consultati si respectati instructiunile de utilizare si atentionarile referitoare la siguranta copilului disponibile in cutia produsului!