Descrierea produsului

Gb Maris este cea mai buna solutie cand vine vorba de viata urbana alaturi de copii. Componentele caruciorului sunt usor de montat pe cadru. Se poate utiliza atat cu fata spre parinti, cat si spre lume, iar avantajele suplimentare vin prin unitatea sport flexibila si moderna. gb Maris combina confortul si functionalitatea printr-o amprenta compacta de doar 54 cm, realizata in special pentru confortul urban. Gb Maris se pliaza usor folosind doar o mana si odata pliat, sta in picioare. Fie ca este folosit in sezut sau culcat, spatarul si suportul pentru picioare caruciorului Maris se ajusteaza extrem de simplu in pozitia perfecta. Micutul te va privi pe tine sau va privi lumea - pozitia unitatii sport se schimba in doar cateva secunde cu o singura mana. Unitatea sport este conceputa pentru a fi potrivita meselor de sufragerie obisnuite.

* usor

* compact

 

Landou bebelusi

Inovativ si versatil - landoul Maris simplifica viata de zi cu zi si calatoriile urbane. Aveti grija de nou-nascuti cu acest landou luxos si confortabil. Aspectul elegant al landoului Maris este obtinut prin utilizarea materialului jacard de nuante stralucitoare. Conceput pentru a se atasa cadrului Maris printr-un singur click, acesta devine un partener ideal pentru plimbarile in oras. Copertina generoasa apara bebelusul de soare si vant, iar salteluta moale si materialele elegante asigura cel mai inalt nivel de confort.

* confort

* emblematic

* protectie

 

Cosuletul auto pentru nou-nascuti gb Idan este combinatia perfecta intre cel mai inalt nivel de calitate, standarde de siguranta si un design elegant, imaculat. Functii precum sistemul de protectie la impact lateral sau carcasa ce absoarbe energia au fost concepute pentru a oferi protectie maxima in cazul unui accident. Dezvoltat de catre experti in domeniul industriei de siguranta auto, Idan este un partener confortabil si de incredere in orice calatorie. Scaunul auto pentru nou-nascuti Idan ofera caracteristici de siguranta la nivel inalt pentru protectia nou-nascutului sau a bebelusului. Sistemul de protectie la impact lateral reduce forta in cazul unui accident. Scaunul auto Idan se poate atasa caruciorului Maris fara a fi nevoie un adaptor. Copertina de dimensiuni generoase aluneca usor peste carcasa scaunului auto pentru nou-nascuti si confera protectie impotriva soarelui, vantului, ploii si poluarii. Tetiera ajustabila pe inaltime este conceputa pentru a fi ajustata odata ce copilul creste fara a fi nevoie de scoaterea centurilor si potrivirea acestora in alte caneluri

* protectie totala

* copertina xxl

* creste impreuna cu micutul

 

Baza isofix

Baza isofix este usor de instalat in autovehicul si ramane fixa de la inceputul pana la sfarsitul calatoriei. Baza isofix se intaleaza printr-un singur click fara a mai fi necesara utilizarea centurilor. 

* luxos

* compact

* urban

Dimeniuni carucior 

Dimensiuni deschis: 88 x 54 x 103.5

Dimensiuni pliat: 37 x 54 x 80

Greutate produs: 12.2 kg

Greutate maxima suportata: 0 - 17 kg, de la nastere pana la 17 kg (aproximativ 4 ani)

Husa caruciorului poate fi spalata in masina de spalat la 30 ⁰ C

Husa de ploaie inclusa

 

Dimensiuni landou

Dimensiuni: 84 x 44.5 x 62 cm

Greutate produs: 4.4 kg

Greutate maxima suportata: 0-9 kg, de la nastere pana la 9 kg (aproximativ 6 luni)

Husa landoului poate fi spalata in masina de spalat la 30 ⁰ C

Husa de ploaie inclusa

 

Dimensiuni cosulet auto

Dimensiuni: 68 x 44 x 37-57 cm

Greutate produs: 4.7 kg

Greutate maxima suportata: de la nastere pana la 13 kg (aproximativ 18 luni)

Husa scaunului auto poate fi spalata in masina de spalat la 30 ⁰ C

 

Baza isofix

Greutate produs: 6 kg 

 

Sistem modular Gb Maris 4 in 1 Capri Blue

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra